به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،حمید ملانوری سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان ،در کارگروه رفع موانع تولید استان کرمان گفت: قوانین کارگروه رفع موانع تولید برای کارگاههای با تعداد کارگران کمتر از ۱۰۰ نفر است و بالای ۱۰۰ نفر باید به کارگروه ملی ارسال و مصوبه آن دریافت شود.
وی با اشاره به اینکه تامین آب شرب بهداشتی و سالم از اولویتهای اصلی کشور و استان کرمان است و برای تامین آب هزینههای سنگین بسیار زیادی صرف میشود، گفت: اگر معدنی به هر دلیلی موجب آلودگی منابع آبی شود باید با نظر کارشناسان مربوطه نسبت به جا به جایی یا تعطیلی معدن اقدام شود و در این رابطه تاکید بر حفظ منافع بهره بردار نیز ضروری است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز گفت: کارگروه رفع موانع تولید به منظور بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی، تکمیل و راه اندازی طرحهای نیمه تمام تامین مالی و تعیین تکلیف بدهیهای معوقه تشکیل شده است.
مهدی حسینی نژاد افزود: رفع مشکلات مرتبط با محیط زیست، منابع طبیعی، و معادن، رفع موانع سرمایه در گردش و فعال سازی مجدد واحدهای نیمه فعال و تعطیل و ارتقاء تولید و استفاده فرصتهایی است که در قانون آمده است از دیگر اهداف کارگروه رفع موانع تولید به شمار میرود.
وی ادامه داد: کارگروه رفع موانع تولید به صورت مستمر در استان کرمان تشکیل میشود تا مشکلات واحدهای صنعتی بررسی و در چارچوب قانون رفع شود.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت:تاکنون حدود ۱۶.۵ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید برای صنایع استان کرمان بررسی و تصویب شده که ۸.۷ میلیارد تومان پرداخت تسهیلات انجام شده است.
امین غفاری نژاد افزود:در سال جاری تنها ۵ مورد پرداخت تسهیلات رونق تولید انجام شده است و به نظر میرسد خروجی مناسبی نبوده است.
وی اظهارکرد: در سال جاری ۱۰۱ واحد صنعتی درخواست تسهیلات کرده اند که ۷۴ مورد مربوط به سرمایه در گردش و ۲۷ مورد نیز طرحهای بالای ۶۰ درصد پیشرفت بوده است.
در این نشست مشکلات ۱۲ واحد صنعتی دارای مشکل بررسی شد.
انتهای پیام/ی