محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: شب یلدا یکی از مراسمهای ملی محسوب میشود و ایرانیان از دیرباز توجه ویژهای به این شب داشتهاند.
وی افزود: افراد معمولا در شب یلدا تنقلات زیادی مانند آجیل، انواع مغزها و برگههای خشک استفاده میکنند که دارای کالری، انرژی و همچنین ویتامینهای بالایی هستند که هرکدام میتوانند یک وعده غذایی باشند که انرژی و املاح معدنی مورد نیاز بدن را تامین میکنند.
عزیزی بیان کرد: پزشکان متخصص تغذیه به مردم توصیه میکنند که در شب یلدا از مصرف بیش از حد آجیل و انواع مغزها به دلیل چربی بالا و شوری این مواد غذایی پرهیز کنند تا دچار مشکلاتی مانند فشار خون، دیابت و در دراز مدت مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی نشوند.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران تأکید کرد: در شب یلدا به دلیل مصرف انواع مختلف تنقلات و برگههای خشک کالریهای زیادی جذب بدن میشود به همین دلیل توصیه میکنیم که در این شب از مصرف غذای سنگین به عنوان شام جدا پرهیز کنند و نهایت در کنار خوردن تنقلات ویژه شب یلدا یک وعده شام سبک را بخورند.
وی افزود: در شب یلدا مصرف هندوانه و انار رایج شده است که این دو میوه از آنتی اکسیدانهای طبیعی و مواد رنگی تشکیل شدند که این مواد ضد سرطان است و کمک بزرگی به پیشگیری از انواع بیماریها میکنند.
عزیزی گفت: مصرف بیش از حد تنقلات مانند آجیل در کنار دیگر مواد غذایی مقوی و مغزها میتواند باعث بروز مشکلات گوارشی در افراد شود که پزشکان توصیه میکنند برای پیشگیری از این مسئله در شب یلدا هر یک از تنقلات را به میزان اندازه مورد نیاز بدن مصرف کنند.
انتهای پیام/