به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، کامبیز محسنی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهبهان گفت: در راستای اصلاح الگوی کشت و مصرف بهینه آب و نهایتا ًافزایش عملکرد در واحد سطح کشت نشایی چغندر قند برای اولین بار در سطح ۷ هزار و ۵۰۰ متر مربع و تعداد ۶۰ هزار نشاء چغندر قند در مزارع شهرستان اجرا گردید.
وی، کاهش ۳۰ درصدی مصرف آب آبیاری،کاهش مصرف بذر به میزان یک سوم، کاهش مصرف سموم آفات نباتی و علف کش های شیمیایی، افزایش تولید و کاهش هزینه را از مزایای کشت نشایی چغندر قند عنوان کرد.
محسنی رقم چغندر قند کشت شده را شانون عنوان تصریح کرد: در روش کشت نشایی بخشی از طول دوره رشد محصول در خزانه در مساحت بسیار محدوتری نسبت به کشت مستقیم بذر در مزرعه سپری شده و در مصرف نهاده های تولید صرفه جویی می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهبهان اذعان داشت: چغندر قند یک محصول با نیاز آبی بالا با طول دوره رشد در حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ روز است و با توجه به محدویت منابع آب و ضرورت مصرف بهینه آب کشت نشایی چغندر با توجه به کاهش ۳ تا ۴ نوبت در آب آبیاری که مهم ترین ویژگی این نوع کشت است، در دستور کار قرار گرفته و در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی است .
انتهای پیام/گ