به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حجت الاسلام سید جواد حسینیکیا با بیان اینکه واحدهای تولیدی استان کرمانشاه نباید نصف قیمت به فروش برسند، اظهار داشت: جلساتی از سوی برخی از اعضای مجمع نمایندگان کرمانشاه با وزیر اقتصاد و دارایی در رابطه با واگذاری سهام پتروشیمی بیستون برگزار شده و همگی خواستار این هستند که این واگذاری در شرابط فعلی لغو شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: چندی پیش خصوصی سازی پالایشگاه کرمانشاه با قیمتی کمتر از ارزش واقعی این مجتمع صنعتی انجام شد که به نوعی تاراج بیتالمال بود و براین اساس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه مخالف خصوصیسازی نیست و بلکه مخالف حراج سرمایههای استان کرمانشاه است، زیرا این پالایشگاه به قیمت روز و عادلانه فروخته نشد.
حسینیکیا با بیان اینکه وزیر اقتصاد دستور توقف واگذاری پتروشیمی بیستون را صادر کرده است، بیان کرد: اصرار مجمع نمایندگان استان کرمانشاه خصوصی سازی و واگذاری پتروشیمی بیستون در شرایط عادلانه و به قیمت روز است، زیرا در برخی موارد کارشناسیها واحدهای تولیدی براساس قیمت روز انجام نشده است؛ حال آن که در ماههای اخیر بسیاری از قیمتها افزایش یافته است.
عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه با بیان اینکه قیمتگذاریهای خصوصیسازی شبهات فراوانی ایجاد میکند خاطرنشان کرد: در برخی موارد این شبهه ایجاد میشود که افرادی پشت پرده این قضایا هستند که این قیمتها را پیشنهاد میدهند و خریداران نیز افراد دیگری هستند که این موارد شبهه تبانی را ایجاد میکند که باید دستگاههای نظارتی در این واگذاریها ورود کنند.
نماینده سنقروکلیایی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دستگاههای نظارتی باید به قیمتگذاری پایه واحدهای تولیدی که قرار است به فروش گذاشته شود نظارت بیشتری داشته باشند، گفت: متأسفانه سازمانهای نظارتی نظارت جدی بر روی قیمتگذاری این واحدهای تولیدی ندارند.
حسینیکیا با بیان اینکه قیمت پایه واحدهای تولیدی در معرض فروش به هیچ وجه مناسب نیست و برخی به دنبال حراج بیتالمال هستند، افزود: نمونه آن پالایشگاه کرمانشاه با آن همه مجموعه عظیم است که قیمت پایه آن ۱۸۰ میلیارد تومان گذاشته شد.
وی با بیان اینکه در بحث واگذاری سیلوهای استان به بخش خصوصی نیز از سوی مسئولان مربوطه هنوز دستور توقف صادر نشده است، بیان کرد: در این رابطه خصوصی باید دوباره انجام شود تا افرادی جدیدی بتوانند در این فروش سهام شرکت کنند تا فضای رقابتی ایجاد شود.
وی با بیان اینکه براساس اصل ۴۴ قانون اساسی باید واحدهای زیاندیده و غیرسودده به بخش خصوصی واگذار شود، گفت: نمایندگان هیچ مشکلی با واگذاری این واحدها به بخش خصوصی ندارند، اما چیزی که نمایندگان و مردم با آن مخالف هستند واگذاری این واحدها به ثمن بخس است.
نماینده سنقروکلیایی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از سوی مسئولان و رسانهها باید اطلاعرسانی جدی شود تا اگر فردی از شهروندان بومی استان کرمانشاه ظرفیت خرید این واحدهای تولیدی را به نرخ عادلانه دارد در این امر ورود کنند.
به گزارش تسنیم واگذاری بلوک ۶۸ درصدی سهام پتروشیمی بیستون که قرار بود امروز توسط سازمان خصوصیسازی انجام شود برای حضور سرمایهگذاران استان کرمانشاه در این مزایده متوقف شده است.
انتهای پیام/ز