به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،دکتر کاظم زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی وبهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان در کارگروه آمپزشی نقش تغذیه در سلامت گفت: اهمیت بر چسب گذاری ونشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی محصولات غذا یی بر ای تغییر الگویی تغذیه ای به منظور پیشگری از بیماری های غیر واگیر ضروری است.
وی با اشاره به کاهش مصرف نمک ،چربی،قند، تاکیید کرد: بسیاری از بیماری های غیر واگیر بر اثر تغذیه ای نامناسب وبی تحرکی حاصل می شود که با تغییر نگرش، اصول تغذیه مناسب و ورزش می توان تا حد زیادی از بروز این بیماری ها جلوگیری کرد.
انتهای پیام/د.ا