رئیس مرکز بهداشت شماره دو مشهد گفت: دو کارگاه غیر مجاز تولید مواد غذایی در مناطق زیر پوشش مرکز بهداشت شماره دو مشهد شناسایی و پلمپ شدند.

شناسایی کارگاه‌های غیر مجاز تولید مواد غذایی در مشهد

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد  ، علی اصغر محمودی رئیس مرکز بهداشت شماره دو مشهد گفت: بر اساس گزارش‌های مردمی، کارگاهی که به صورت غیر مجاز اقدام به تولید مواد اولیه کباب و توزیع آن درکبابی‌ها می‌کرد شناسایی شد و با متخلفان برخورد قانونی شد.

وی گفت: دراین بازرسی از مواد پروتئینی واقلام موجود توسط دامپزشکی نمونه برداری و سردخانه این مواد تا بررسی نتایج نهایی ازمایشگاه ودستور دادگاه پلمب شد.

رئیس مرکز بهداشت شماره دو با تاکید به خطرانتقال بیماری‌های مشترک انسان ودام ازطریق گوشت آلوده ادامه داد: مراکزعرضه فراورد‌های خام دامی ومراکزطبخ موادغذایی بایدازفراورده‌های موردتایید دامپزشکی استفاده کنند.

محمودی با بیان اینکه براساس گزارش مردمی کارگاه غیرمجاز تولید و توزیع نقل درمنطقه گلشهر کشف و شناسایی شد گفت: دراین مکان، فردی بصورت غیرمجاز اقدام به تولیدو توزیع نقل می‌کرد و باتوجه به ممنوعیت تولید غیرمجاز این محصول دراین کارگاه مقدار ۷۲کیلوگرم نقل، بادام زمینی کپک زده وضایعات نقل جمع آوری شد.

انتهای پیام//م. ن
 

کشف کارگا‌های غیر مجاز مواد غذایی در مشهد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.