به گفته وی، از جمله مبادی که شرکتهای خلاق را به دبیرخانه برنامه توسعه زیستبوم شرکتهای خلاق معرفی میکنند VC ها، صندوقهای سرمایهگذاری، رویدادهایی که روال کار و داوری مشخص دارند و مجموعه های فعال در حوزه خدمات تجاریسازی و تسهیل گری هستند.
سجادی نیری افزود: جشنواره ملی «ایران ساخت» نیز از جمله مبادی معین شده برای این دبیرخانه است. در نتیجه شخصیتهای حقوقی و شرکتهای برگزیده این جشنواره به عنوان شرکت خلاق معرفی میشوند و میتوانند از مزایای برنامه خلاق معاونت علمی بهرهمند شوند.
وی خدمات برنامه توسعه زیستبوم شرکتهای خلاق را شامل حضور در نمایشگاههای مختلف داخلی و خارجی، تهیه گزارشهای تحقیق بازار، استقرار در منازل مسکونی، خدمات بیمه تکمیلی، تسهیلات نظاموظیفه، تسهیلات اشتغال پایدار روستایی، استقرار در پارکهای علم و فناوری، شرکت در دورهها و سمینارهای آموزشی، تسهیل در صدور ضمانتنامه و جذب سرمایه طرحهای خلاق عنوان کرد.
دومین جشنواره ملی فرهنگی، هنری «ایران ساخت» با اهداف «جریان سازی و تولید محتوا برای فضای مجازی مرتبط با چرخه تجاری سازی، کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان»، «حمایت از خدمات و تولیدات دانش بنیان ساخت ایران»، «ساماندهی واردات بیرویه و ارج نهادن به کالاها و محصولات ایرانی با کیفیت» و همچنین «کمک به برجسته سازی (نشان تجاری) کالاهای مرغوب ایرانی»، در بخش ادبیات، هنرهای تجسمی، رسانههای دیداری و شنیداری، رسانههای دیجیتال و ایده بازار و بخش دانش آموزی به همت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و به دبیر کلی پرویز کرمی و با شعار «فناوری ایرانی، کسب و کار ایرانی» ۴ تا ۸ دی ماه سال جاری برگزار میشود.
انتهای پیام/