به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، استفاده از ظروف مسی چند سالی است که دوباره بین مردم رواج پیدا کرده، اما استفاده از این ظروف نیازمند رعایت اصول بهداشتی است.
رحیمی، کارشناش بهداشت حرفهای مرکز بهداشت شهرستان مهاباد گفت: استفاده از این ظروف باید بسیار با احتیاط و دقت صورت گیرد این ظروف برای پخت و پز غذاهایی که ماهیت اسیدی و ترش دارند توصیه نمیشود، زیرا لایههای داخلی ظروف را از بین میبرند و باعث ورود بیش از اندازه مس به غذا میشود و همچنین باعث اختلال در جذب کلسیم و آهن شده و در کبد رسوب میکند و باعث مسمومیت خواهد شد.
آقای چایچیان، تعمیرکننده این ظروف میگوید: هنگام استفاده از این ظروف بهتر است از حرارت کم و متوسط استفاده شود و در هنگام پخت غذا از قاشقهای چوبی و پلاستیک استفاده شود تا به لعاب ظرف آسیب نرساند.
وی افزود: ظرف داغ را بلافاصله داخل آب سرد یا فریزر نباید قرارداد و باید به تدریج خنک شود و سپس به آهستگی شسته تا لایه قلع اندود از بین نرود.
منبع خبرگزاری صدا و سیما مهاباد
انتهای پیام/ج