شاید خوردن سالاد های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت خوشمزه ترین سالاد ها را درست کنید. مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل شده اید. شاید خوردن سالاد های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می شود.


بیشتربخوانید :سالاد پیتا و تخم مرغ+ دستور تهیه


مواد لازم:

کره بادام زمینی کم چرب 2 قاشق غذا خوری
سرکه 1 قاشق غذا خوری
سویا سس 1 قاشق غذا خوری
لیمو 2 عد (یکی آب گرفته شود و پوست آن رنده شود. دومی به چهار قسمت تقسیم شود.)
فلفل قرمز چیلی خرد شده 1 عدد
روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
چند برگ کلم قرمز برش داده شده
نودل آماده 600 گرم
برگ اسفناج 200 گرم
هویج 1 عدد به شکل ورقه ای برش داده شده
فیله مرغ پوست کنده شده و پخته شده 480 گرم

طرز تهیه سالاد مالزیایی

طرز تهیه:

1.در یک کاسه کوچک، کره بادام زمینی، سرکه، سویا سس، آبلیمو و چیلی خرد شده را ترکیب کنید و کنار بگذارید.

2.روغن کنجد را در ماهیتابه بریزید، کلم را اضافه کنید و کمی بعد نودل را به مواد بفزایید.

3.مواد را از ماهیتابه خارج کنید و اسفناج و هویج را به آن اضافه نمایید.

4.مواد را در چهار بشقاب بریزید. تکه های مرغ را روی آن بچینید. لیموهای تکه شده و پوست لیمو را به بشقاب ها اضافه کنید. در آخر با سس بادام زمینی سرو نمایید.

منبع: هفت گنج

انتهای پیام/

طرز تهیه سالاد مالزیایی

برچسب ها: دانستنی ها ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.