محمد حسین قربانی نائب رئیس دوم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به موضوع کمبود پرستار و مخالفت سازمان امور استخدامی برای استخدام پرستاران گفت: متأسفانه به جامعه پرستاری ما ظلم میشود و وقتی آیین نامه خدمات پرستاری را در مجلس تصویب کردیم و این آییننامه به دولت ابلاغ شد، دولت باید آن را اجرایی کند.
نائب رئیس دوم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به چالشهایی در زمینه تعرفه با کمبود پرستار اظهار کرد: در طول مدت اجرای طرح تحول سلامت تختهای بیمارستانی افزایش پیدا کرد اما اگر نیروی انسانی کافی برای خدمت رسانی به بیماران نداشته باشیم نارضایتیها بیشتر میشود و لازم است که پرستار متناسب با افزایش تختها جذب شوند.
وی به سرانه پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی در دنیا و ایران اشاره کرد و گفت: بر اساس استاندارد جهانی به ازای هر تخت۶ تا ۷ پرستار باید در بیمارستانها جذب شوند اما اکنون سرانه پرستار به ازای هر تخت در کشور ما کمتر از دو نفر است و نشان میدهد که از نظر نیروی انسانی پرستاری عقب هستیم.
قربانی بیان کرد: با توجه به حجم عظیم فارغالتحصیلان پرستاری اما متأسفانه فضا را برای جذب پرستاران آماده نکردهایم و به همین دلیل با مشکل کمبود پرستار مواجهیم و دانشجویان پرستاری نسبت به این مسئله گلایه دارند.
نائب رئیس دوم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی جلسات متعددی با مسئولان وزارت بهداشت داشتیم که نشان میدهد آنها تمایل دارند تا نیروی انسانی پرستاری را جذب کنند اما جذب نیروی انسانی منوط به موافقت معاونت امور استخدامی ریاست جمهوری است.
انتهای پیام /