به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،مشاور وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات در این آئین با اشاره به اینکه کرمان از استانهای بحرانی کشور به شمار میرود، گفت: در سالهای اخیر نیز اتفاقات زیادی در این استان رخ داده است.
بیگ پور افزود: برای راه اندازی شبکه رادیو ترانک در استان کرمان حدود ۱۵ میلیارد تومان هزینه ریالی و یک میلیون دلار هزینه ارزی صرف شده است.
وی اظهار کرد: در فاز نخست شبکه رادیو ترانک، ۳۲ شهر و دو هزار و ۴۱۴ روستا تحت پوشش این شبکه قرار گرفته اند و در فاز دوم نیز ۴۵ شهر، سه هزار و ۸۹۷ روستا و پنج هزار و ۴۹۸ کیلومتر از راههای استان تحت پوشش قرار میگیرند.
وی ادامه داد: در دولت تدبیر و امید اقدامات مهمی از جمله احصاء نقشه خطرپذیری در حوزه ارتباطات، پایداری شبکهها و خطوط اختصاصی مدیریت بحران و تسریع در راه اندازی شبکه رادیوترانک کشور پیگیری شده است.
وی با بیان اینکه تسریع در راه اندازی شبکه رادیوترانک کمک زیادی به مدیران کرده است، گفت: با تداوم این کار، کمک بیشتری به مدیران برای مدیریت بحرانهای احتمالی انجام میشود.
مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان با اشاره به اینکه شبکه رادیو ترانک از طرحهای ملی وزارت ارتباطات است و راه اندازی این سامانه در استان کرمان به صورت جدی مورد توجه قرار گرفته است، گفت: شبکه رادیوترانک عمومی کشور در استان کرمان به مناسبت ۵ دی ماه روز ایمنی در برابر زلزله راه اندازی شده است.
مجید سعیدی با اشاره به اینکه فعالیت آزمایشی این شبکه آغاز شده بود، گفت: این شبکه به صورت رسمی امروز با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، مشاور وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات، استاندار کرمان، معاون عمرانی استانداری و جمعی از مدیران استانی افتتاح شد.
وی اظهارداشت: شبکه رادیوترانک استان کرمان در حال حاضر در مراکز جمعیتی پوشش ۹۵ درصدی و در راهها و روستاها پوشش ۶۰ تا ۸۰ درصدی را شامل میشود.
انتهای پیام/ی