به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، علی الهیار ترکمن سهشنبه در گردهمایی دو روزه ذیحسابان آموزش و پرورش کشور در بوشهر افزود: این مطالبات مربوط به حق الزحمه امتحانات و خرید خدمات آموزشی است.
وی بیان کرد: با توجه به ارتباط مناسبی که با وزارت اقتصاد و دارایی وجود دارد در سامانه بدهیهای دولت عدد و رقمها ثبت، عددها شفاف و ذیحسابان آنها را تائید میکنند و با تدوین برنامه مالی مشخصی بدهیهای سالهای گذشته پرداخت خواهد شد.
معاون توسعه و مدیریت پشتیبانی وزارت آموزش ادامه داد: مجموعه معاونت توسعه، مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با جدیت به دنبال تحقق خواستههای فرهنگیان است و اگر جاهایی تاخیری دیده میشود به دنبال نقدینگی است که باید از خزانه تامین شود.
الهیار ترکمن همچنین درباره بیمههای ایثارگران شاغل در وزارت آموزش و پرورش گفت: براساس تفاهمنامه بنیاد شهید و امور ایثار گران با بیمه دی، همه ایثارگران شاغل وزارت آموزش و پرورش از اول آبان زیرپوشش بیمههای تکمیلی هستند و از این بابت نگرانی وجود ندارد.
معاون توسعه و مدیریت پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش افزود: همه فرهنگیان ایثارگر که زیر پوشش بیمه تکمیلی قرار دارند باید به ادارات تعاون استانها مراجعه و کار خود را پیگیری کنند.
وی در مورد بیمه تکمیلی درمان فرهنگیان گفت: با توجه به خواسته این قشر و نیازی که به خدمات درمانی دارند دو پیشنهاد ارئه شد که شامل بیمه درمان به روش صندوقی و روشی که تاکنون اجرا میشده و شیوه دوم به صورت بیمه گری است که ابلاغ شده و هر کدام از این گزینهها را میتوانند دنبال کنند.
معاون توسعه و مدیریت پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تعدد قوانین، مشکلات ساختاری و فرایندی نحوه تامین منابع مالی و تحلیل بار برنامههای درسی را از جمله مشکلاتی عنوان کرد که آموزش و پرورش با آن روبهروست.
الهیار ترکمن گفت: اکنون ۷۳۰ منطقه آموزشی در کشور وجود دارد که ۴۰ درصد این مناطق دارای جمعیت کمتر از پنج هزار دانش آموز است و برای هر کدام از آنها باید امکاناتی دیده شود.
وی از دیگر مشکلات آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: از جمله برنامههای عملیاتی مورد تاکید وزیرآموزش و پرورش مدرسه محوری است که با چند برنامه از جمله توانمندسازی مدیران، ایجاد صلاحیتهای کیفی و تفویض اختیار به مدیران از طریق تائید صلاحیتهای حرفهای آنها محقق میشود.
انتهای پیام/ک