به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اندازه گیری هوش کار بسیار دشواری است، اما دانشمندان هوش را با توانایی یادگیری، قدرت حل مشکلات و خلاقیت مرتبط میدانند. با خواندن این مقاله میتوانید با برخی از ویژگیهای افراد باهوش آشنا شوید و بفهمید که آیا فرد باهوشی هستید یا خیر!
۱- شاید شما فکر کنید افراد باهوش بسیار منظم هستند و میز کار آنها همیشه مرتب و منظم است، اما اشتباه میکنید. به نظر میرسد که فضای نامرتب میتواند الهام بخش رهایی از عادتهای روزمره باشد و باعث به وجود آمدن دیدگاههای جدید شود. در مقابل، یک فضای مرتب افراد را ترغیب به گفتگو میکند و جلوی ریسک کردن را میگیرد. این افراد تمایل دارند تا ذهنشان درگیر مسائل و مشکلاتشان شود و به همین خاطر مرتب بودن محیط اطرافشان برای آنها اهمیت زیادی ندارد.
۲- در تمام فیلمها افراد نابغه خلاق همیشه تا پاسی از شب بیدار هستند و به فعالیتهای خود میپردازند. تحقیقات نشان داده است که این گونه افراد از بهره هوشی بالاتری برخوردار هستند. دلیل اصلی این امر این است که این افراد ترجیح میدهند در دنیای خود سیر کنند تا بدون مزاحمت دیگران فکر کنند و مشکلات خود را حل کنند.
۳- تحقیقات نشان میدهد که افرادی که فحشهای بیشتری بلدند، از دانش زبانی بیشتری نیز برخوردار هستند و افرادی که دانش زبانی بالایی دارند، از هوش بیشتری برخوردار هستند.
۴- شاید شنیده باشید که تمایل به دوش گرفتن با آب سرد یا شنا کردن در آب سرد به بدن شما یک شوک انرژی وارد میکند. محققان معتقدند که میزان تطبیق بدن شما با آب سرد تاثیر به سزایی در کاهش خستگی و بهتر شدن خلق و خو و تقویت حافظه دارد. با این کار به راحتی میتوانید عملکرد و بهره وری مغز خود را افزایش دهید.
۵- آیا تا به حال برایتان پیش آمده که با شنیدن صدای غذا خوردن دیگران یا صدای آدامس جویدن فردی در نزدیکی خود عصبانی شوید؟ این عصبانیت نشانه باهوش بودن شماست. این امر ثابت میکند که افراد باهوش ترجیح میدهند شبها تا دیر وقت بیدار باشند، چرا که میتوانند بدون حواس پرتی به کارهای خود برسند.
۶- یکی دیگر از عادتهای افراد باهوش این است که هنگام گوش دادن به حرف دیگران بدون هدف روی کاغذ شروع به نقاشی کشیدن یا نوشتن میکنند. محققان بر این باورند که این کار یک وسیله برای فکر کردن است که میتواند روی پردازش اطلاعات و توانایی حل مشکلات تاثیر مثبت داشته باشد. این دسته از افراد ۲۹ درصد بیشتر از افراد دیگر میتوانند حرفهایی که شنیده اند را به یاد بیاورند.
منبع: بهداشت نیوز
انتهای پیام/