مرکز نوآوری دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) به منظور استقرار و فعالیت شرکت‌های دانش بنیان طی مراسمی با حضور مسئولان آستان قدس رضوی در مشهد گشایش یافت.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، معاون علمی آستان قدس رضوی  گفت: آستان قدس رضوی، نهادی است که هم دربردارنده سازمان‌ها و موسسات بهره بردار بوده و هم تولیدکننده ظرفیت با نگاه هدایت و راهبری است، این ظرفیت‌ها به نحوی هدایت می‌شود که با استفاده از شبکه علمی و همکاری فن آوران و دانش ورزان، بتواند مسائل خود را حل کند و رهبر این جریان علمی باشد.

محمد مهدی پور افزود: برای تبدیل علم به ثروت و قدرت چرخه‌ای وجود دارد، این چرخه از هنگامی که ایده در ذهن یک محقق شکل می‌گیرد تا زمانی که تبدیل به محصول یا خدمات می‌شود، ادامه دارد و حاصل این چرخه، رفع مشکلات و ایجاد یک کسب و کار جدید است.

وی اظهار داشت: از آنجا که ممکن است به هر دلیلی تولیدات دانشمندان به ثمر نرسد، آستان قدس رضوی تلاش کرده است زمینه بهره وری ایده‌ها را فراهم کند تا حاصل کار در مراکزی همانند پژوهشکده ها، مراکز نوآوری و پارک‌های علمی و فناوری هم مورد استفاده آستان قدس رضوی قرار گیرد و هم تجاری سازی شده و راهی بازار شود.

معاون علمی آستان قدس رضوی گفت: در این صورت به این باور می‌رسیم که زیست بوم مناسب تولید ثروت از علم شکل گرفته و ما را به سوی مرجعیت علمی و شکوفایی اقتصادی سوق داده است.

رئیس دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) نیز در این مراسم گفت: در گذشته این دانشگاه آموزش محور بود، اما در دوره مدیریت جدید آستان قدس رضوی توجه به مباحث پژوهشی در اولویت قرار گرفته است.

مرتضی رجوعی افزود: با توجه به وجود ایده‌های فراوان و مراجعات پی در پی دانشجویان برای ایجاد مرکز نوآوری و حمایت از طرح‌ها و ایده‌های پژوهشی، انگیزه ایجاد مرکز نوآوری دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) بوجود آمد و با هدف عملی کردن تمام فرآیند‌های اجرایی آستان قدس رضوی تاسیس و راه ‎اندازی شد.

وی اظهار داشت: مرکز نوآوری دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) در زمینی به مساحت ۵۰۰ مترمربع در واحد پسران این دانشگاه ساخته شده و فضای آن برای استقرار ۱۰ شرکت فناور و دانش بنیان مهیا شده است.

رئیس دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) گفت: در این مرکز نوآور گروه‌های پژوهشی طراحی و ساخت لایت سورس اندوسکوپی، طراحی و ساخت دستگاه کپنوگراف، نرم‌افزار کاربردی اختلال طیف اوتیسم، ویلچر خود هدایت شونده، اتوماسیون صنعتی حرم مطهر، نرم افزار بازاریابی و فروش و سامانه جامع نظارت تصویری خدام و زوار حرم مطهر رضوی استقرار یافته اند.

رجوعی ادامه داد: در نظر است اندیشکده ها، پژوهشکده‌ها و چهار مرکز تحقیقاتی – پژوهشی در دانشگاه امام رضا (ع) راه اندازی شود که این مهم به حمایت‌های همه جانبه آستان قدس رضوی نیاز دارد.

در این مراسم از افراد برتر در حوزه پژوهش دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) در سه بخش استادان، دانشجویان و پایان نامه‌های برتر دانشگاهی قدردانی شد.

دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) در مشهد ۲ مجموعه مستقل آموزشی برای زنان و مردان، ۶۰ عضو هیات علمی، ۴۰۰ استاد مدعو، ۶ هزار دانشجو و ۶۰ رشته در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد دارد.

 

انتهای پیام/ی

مرکز نوآوری دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) بازگشایی شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.