مدیرکل فرآورده های غذای سازمان غذا و دارو :
مدیرکل فرآورده های غذای سازمان غذا و دارو :
به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، وحید مفید مدیر کل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو در گردهمایی تولید کنندگان صنایع غذایی خراسان رضوی در مشهد گفت: اکنون در بسیاری از مناطق کشور ما موضوع گرسنگی بحث نیست بلکه بحث اصلی سیری سلولی افراد است.
وی با بیان اینکه ٧٠درصد مردم از کمبود این ویتامین دی رنج میبرند تصریح کرد: در کشورمان بدلیل تغییر ذائقهها و زندگی شهری در چندین دهک جامعه مشکل چاقی را داریم و همچنین با کمبود
ریز مغذیها مانند ویتامین دی و آهن نیز رو به رو هستیم بطوریکه.
مدیر کل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو امنیت غذایی را از موضوعات مهم دانست و گفت: طبق آخرین گزارش سازمان
بهداشت جهانی به ازای هر ١٠نفر یک نفر مشکل و بیماری غذایی دارد بطوریکه ۶۰۰ میلیون نفرسالانه به بیماریهای ناشی از غذا مبتلا میشود که ٤٢٥ هزار نفر فوت و از این تعداد ١٢٥هزار نفر بچههای زیر ٥ سال هستند.
مفید با بیان اینکه ۱۲۰ میلیون تن مواد غذایی تولید میشود افزود: از این مقدار فقط ٣٠میلیون تن در زنجیره نظارت قرار میگیرد، اما برای داشتن غذای سالم باید مانند کشورهای توسعه بیفته زنجیره نظارت بر
مواد غذایی تعیین کنیم.
وی با بیان اینکه درصد بیشتر بیناریهای غیرواگیر ناشی از مواد غذایی است تصریح کرد: قند، نمک، چربی از عوامل به وجود آورنده بیماریهای ناشی از تغذیه هستند که اقدامات خوبی در صنایع با کم کردن میزان چربی و قند در تولیدات انجام شده است.
مدیر کل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو گفت: بایسیتی فعالیتهایی که وضعیت مناسب تری ایجاد میکنند انجام دهیم تا شاهد جامعهای سالم باشیم.
انتهای پیام//آ. ح
بایستی در بخش امنیت از حیث سلولی برنامه داشته باشیم