به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نام کرسی که به میان میآید ناخودآگاه یاد روزگاران قدیم میافتیم که علاوه بر ایجاد صفا و صمیمیت، فواید بسیاری برای سلامتی دارد و در درمان بسیاری از بیماریها موثر است.
اکنون هم با وجود پیشرفت در وسایل گرمایشی، در بسیاری منازل از کرسی به عنوان یک وسیله گرمایشی استفاده میشود.
با وجود اینکه کرسی موجب صرفهجویی بسیار زیاد در مصرف گاز میشود اما فواید کرسی داشتن، بسیار فراتر از صرفهجویی در سوخت و انرژی است. کرسی همانند بسیاری از سنتهای ایرانی، یک طراحی هوشمندانه و حکیمانه سلامتمحور دارد.
«محمدامین افرا»، محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری در اینباره، اظهار کرد: هر چه در زمان سرما کلیهها و پاها گرم نگه داشته شوند در سلامتی افراد تأثیرگذار است که این گرمای واقعی با وسیله سنتی قدیمی چون کرسی بوجود میآید.وی افزود: وقتی پاها گرم شوند، خونرسانی به همه نقاط بدن سریعتر اتفاق میافتد.
بیشتر بخوانید:وسایل گرمایشی که بوی خاطرات کودکی را میدهند؛ از علاءالدین تا پیکنیک+ تصاویر
افرا گفت: در زندگی روزمره امروزی بخاری و شوفاژ جایگزین کرسی شده است، بخاری اکسیژن موجود در هوا را سوزانده و موجب میشود اکسیژن کمتری به مغز برسد که این امر خود موجب عفونتهای سینوسی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از کرسی در منازل، موجب پاکسازی و سمزدایی بدن میشود که علاوه بر رساندن اکسیژن به مغز، برای حافظه نیز مناسب است.
محقق طب اسلامی در استان ادامه داد: استفاده از کرسی در درمان رماتیسم، آرتروز، زانو درد و پا درد مفید است زیرا این بیماریها بلغمی هستند و کرسی رطوبت را کم و سردی را کاهش میدهد.
وی خاطرنشان کرد: هر چه کرسی طبیعیتر(با استفاده از زغال) باشد بهتر است، اما اگر کرسی طبیعی در دسترس نباشد میتوان از کرسی برقی استفاده کرد به شرط آنکه نکات ایمنی در استفاده از کرسیهای برقی رعایت شود.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/