به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی صبح امروز شنبه هشتم دی ماه در در همایش علمی تخصصی "چهل سال توطئه، چهل سال مقاومت" گفت: اگر ما خود را در نقطه جهش احساس کنیم لازم است که گذشته را بررسی کنیم، زیرا انقلاب ما برای قرنها برنامه ریزی شده است.
وی ادامه داد: برای درک این اهمیت باید باورهای خود را به خوبی درک کنیم، باور ما اسلام است و باید باور کنیم که پشت هر مکر دشمن، خدا پشت سر ماست. اگر به چهل سال گذشته نگاه کنیم، توطئههای پیچیده و عظیم دشمن را مشاهده میکنیم که هر کدام از آن یک ملت را میتوانست نابود کند.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی تصریح کرد: براساس آیات قرآن کریم خانههای که آنها میسازند مانند خانه عنکبوت سست است، فروپاشی آمریکا زمانی مشاهده شد که لانه جاسوسی آنها در ایران تسخیر شد و آنها در این سالها نتوانستند از این فروپاشی جلوگیری کنند.
وحیدی با بیان اینکه اگر به انقلابهای مختلف جهان نگاه کنیم میبینیم که بعد از مدتی کوتاه از مسیر اصلی خود منحرف شده اند، افزود: این در حالی است که انقلاب اسلامی ایران چهل سال است در مقابل تمامی توطئههای دشمنان ایستاده و در عین حال پیشرفت کرده است.
وی همچنین به برخی توطئههای جهانی علیه ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: حقوق بشر یکی از پروندههای است که در این سالها علیه ایران در مجامع بین المللی مطرح میکنند و جالب است که رژیم سعودی با بیش از ۳۰ هزار زندانی سیاسی و قتل عام مردم مظلوم یمن عضو این سازمان است، از سوی دیگر ایران را به حمایت از تروریسم محکوم میکنند، این در حالی است که رژیم صهیونیستی به صورت رسمی ترور انجام میدهد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، ترور فتحی شقاقی و دانشمندان هستهای ایران را نمونه بارز ترور توسط رژیم صهیونیستی دانست و عنوان کرد: آنها به صورت رسمی ترور انجام میدهد، اما ایران را محکم به حمایت از تروریسم محکوم میکنند.
وحیدی ادامه داد: دشمنان راهکارهای مختلفی را علیه ایران به کار گرفته اند و در این راستا، مطرح کردن مسائلی همچون پولشویی، تلاش برای محدود کردن ایران با سازمانهای بین المللی و قراردادهایی مانند FATF است.
رئیس دانشگاه عالی دفاع تصریح کرد: توطئههای دشمنان علیه ایران اسلامی فراوان است امام مهم این است که بدانیم، انقلاب اسلامی ایران امروز قویتر از هر زمان دیگری ایستاده و می دانیم که چگونه میخواهیم ۵۰ سال آینده را طی کنیم.
انتهای پیام/