مشکینی گفت: مقصران حادثه اتوبوس دانشگاه علوم و تحقیقات به هیئت انتظامی و هیئت نظامی معرفی شدند.
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید مشکینی سرپرست معاونت توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه آزاد در حاشیه تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات، در جمع خبرنگاران درباره مدیران اخراج شده، گفت: افرادی که در این حادثه قصورشان محرز شده است، اخراج شدند.
سرپرست معاونت توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه آزاد درباره مرجع نظارت برای افراد اخراج شده، بیان کرد: افرادی که جزو هیئت علمی بودهاند به هیئت انتظامی و کارکنان نیز به هیئت نظامی سپرده شدند.
وی درباره افرادی که اخراج شدهاند، گفت: معاون دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات، مدیرکل دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات، معاون سابق اداری و مالی دانشگاه علوم و تحقیقات، مدیرکل اداری و مسئول ترابری که ناظر بر قراردادها بودهاند، اخراج شدند.
مشکینی درباره وضعیت تلهکابین دانشگاه علوم تحقیقات، بیان کرد: این تلهکابین از همان روز اول هم برای دانشجویان نبوده است، اگر دانشگاه علوم تحقیقات را ۴ هزار دانشجو در نظر بگیریم بازهم مدت زمانی زیاد طول میکشد تا دانشجویان به بالای دانشگاه برسند، این تلهکابین به صورت اشتباه طراحی شده است.
وی درباره قرارداد اتوبوسهای دانشگاه علوم تحقیقات، گفت: از زمانی که مدیریت جدید به آقای مسعودی سپرده شد و قصور در خدمت پیمانکاران و ناظران محرز شد، قراردادی جدید به امضا رسید.
سرپرست معاونت توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه آزاد ادامه داد: تا پیش از قرارداد جدید با پیمانکاران تنها یک اخطار به اتوبوسها داده شده بود که آن هم به دلیل پخش موسیقی بوده است، اما از مهرماه سال جاری که مسئول جدید آمد، ۶ اخطار کتبی و ۱۷ نامهنگاری درباره وضعیت اتوبوسها انجام گرفت.
مشکینی درباره قرارداد پیمانکاران و ناظران اتوبوس علوم تحقیقات، اظهار کرد: قراردادها همه به صورت محکم و خوب تنظیم شده بود، اما پیمانکار به درستی قرارداد را اجرایی نمیکرد؛برای مثال برگه بیمه سلامت و بیمه رانندگان و حتی جزئیات داخل اتوبوسها باید به صورت مکرر چک میشدند، هرگاه از ناظر میپرسیدیم که آیا شما این قرارداد را اجرایی کردید میگفتند در اتوبوس وجود ندارد یعنی پیمانکار وظیفه قانونی خود را انجام نداده است.
وی با بیان اینکه هیچکدام از اتوبوسها نباید وارد دانشگاه میشدند، گفت: آنها نباید دانشجویان را از نقطهای به نقطهای دیگر منتقل میکردند و پای هیچ یک از اساتید و دانشجویان نباید به این اتوبوس باز میشد.
سرپرست معاونت توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه آزاد درباره قرارداد جدید دانشگاه علوم تحقیقات با پیمانکاران، گفت: اگر حادثه دلخراش اتوبوس رخ نمیداد، قرار بود روز چهارشنبه مناقصه برای ورود اتوبوسهای جدید به دانشگاه آزاد انجام گیرد، اما متأسفانه حادثه به دانشگاه مهلت نداد.
مشکینی با اشاره به حضور اتوبوسهای جدید در دانشگاه، گفت: هیچ شرکت اتوبوسرانی نمیتواند ۵۰ اتوبوس جدید را بهسرعت به دانشگاه تحویل دهد، اما قرار شده که اتوبوسهای جدید وارد دانشگاه شوند.
وی ادامه داد: باید بدانیم اگر نظارت کامل انجام میشد و هر ۶ ماه یکبار گواهی سلامت و بیمه از رانندگان دریافت میشد، این اتفاقات ناگوار رخ نمیدادند.
سرپرست معاونت توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه آزاد یادآوری کرد: از روزی که من وارد دانشگاه شدم خواستار تحویل گرفتن برخی از آئیننامهها شدم تا بر اساس آنها وظیفهمان را انجام دهیم، من حق را به دانشجویان میدهم و صحبت ما از دانشجویان جدا نیست، اما مشکل این است که سانحه ۳ روز به ما مهلت نداد و اگر فرصت میشد روز چهارشنبه مناقصه به درستی انجام میگرفت و اتوبوسها وارد دانشگاه میشدند.
انتهای پیام/
آقاجان مگه به محض برگزار شدن مناقصه اتوبوس ها پشت در دانشگاه آماده هستند تا وارد شوند که می فرمایید سه روز مهلت داشتیم همه چی درست می شد
شما اگر بیست سال دیگه هم فرصت داشتید بازهم با بهانه کسری بودجه اتوبوس های از رده خارج و وارد می کردید ، نیازی به مظلوم نمایی نیست
من آنجا یک بار رفته ام بسیار راهش بد است هر آن امکان دارد اتوبوس ترمزش ببرد واقعا مدیران فایده ندارد عوض کنند باید این مکان برای کار دیگری باشد که با تله کابین بشود افراد جابجا شوند وگرنه اتوبوسی که بخواهد مرتب جابجا نماید بسیار وضع خطرناکی هست برای دانشگاه جای مناسبی نیست. بسیار راهش خطرناک است مدیران نمی توانند کاری کنند به جز آنجا را بفروشند و محل دانشگاه را تغییر دهند .