برای بررسی خواص شربت زیرفون و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می خوانید.
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره مهمترین خواص شربت زیرفون گفت: مهم ترین خواص این شربت آرام بخش قلب و اعصاب، نشاط آور و ضد استرس، اضطراب و افسردگی، بهبود سلامت قلب و عروق و سم زدایی بدن است.
وی افزود: این شربت خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند؛ زیرا با رادیکالهای آزاد که عوامل به وجود آورنده سرطان هستند مبارزه و بدن را در مقابل این بیماری محافظت میکند.
عظمایی بیان کرد: مصرف شربت زیرفون برای افراد مبتلا به بیخوابی مفید است و این مشکل را برطرف میکند؛ همچنین برای کودکان بیش فعال بسیار مفید و اثربخش است.
بیشتر بخوانید: با این راهکارهای شگفت انگیز بی خوابی خود را درمان کنید
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: خواص دیگر این شربت شامل سم زدایی بدن، رفع سرفه، سرماخوردگی و برونشیت، تقویت بینایی، تقویت دستگاه گوارش، رفع نفخ، ضد تشنج و رفع عصبانیت و تندخویی است.
وی گفت: مصرف شربت زیرفون تاثیر فوق العادهای بر پوست دارد و موجب تقویت، طراوت و جوان سازی پوست و مو میشود.
عظمایی بیان کرد: این شربت برای سردردهای عصبی و میگرنی بسیار مفید است؛ همچنین دردهای مفصلی (آرتریت) و رماتیسمی (آرتریت روماتوئید) را رفع میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: مصرف شربت زیرفون برای افرادی که دچار اضافه وزن و چاقی هستند بسیار اثربخش است، زیرا باعث کاهش وزن، لاغری و تناسب اندام میشود.
بیشتر بخوانید: ورزشهایی که زیبایی و تناسب اندام را به شما هدیه میدهد
وی گفت: تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر یکی دیگر از خواص فوق العاده شربت زیرفون است که میتوان به آن اشاره کرد.
عظمایی بیان کرد: این شربت تاثیر چشمگیری در درمان افراد مبتلا به مالیخولیا، هیستریک و وسواس سودایی دارد، لذا مصرف آن برای افراد درگیر این بیماریها توصیه میشود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: مقدار مصرف این شربت ۳ تا ۴ لیوان در روز و در وعدههای صبح، ظهر، عصر و شب است.
-عسل نیم کیلو
-آب معدنی ۲ لیتر
-گیاه زیرفون ۷۰ گرم
-گیاه بادرنجبویه ۳۵ گرم
-برای تهیه شربت زیرفون ابتدا گیاهان خشک زیرفون و بادرنجبویه را نیم کوب کرده و داخل ۲ لیتر آب معدنی میریزیم.
-اجازه میدهیم گیاهان خشک به مدت ۳ ساعت در آب معدنی بمانند.
-سپس به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم آن را میجوشانیم.
-هنگامی که حرارت متعادل و در حدود ۵۰ درجه سانتی گراد شد عسل را اضافه میکنیم.
-شربت را هم میزنیم تا قوام بیاید، سپس در ظرف شیشهای میریزیم.
برای تهیه یک لیوان از این شربت ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از آن را داخل لیوان ریخته و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه میکنیم.
شربت آماده میل کردن است.
نکته: برای مصرف شربت زیرفون در فصل گرم سال به جای آب جوشیده ولرم از آب خنک استفاده کرده، همچنین چند قطره آب لیموترش هم به شربت اضافه میکنیم.
انتهای پیام/