به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان؛ مهرداد جهاندیده گفت: سیستان و بلوچستان اولین استانی است که این طرح با مشارکت معاونت رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت آموزش و پرورش و موسسات و سازمانهای خیریه و مردم نهاد در آن اجرا میشود.
وی گفت: در مرحله اول این طرح، ۲۱ هزار و ۲۸۸ کودک و دانش آموز بین ۶ تا ۱۱ سال بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان شناسایی شده اند که با کمک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمانهای مردم نهاد و خیریه حمایتهای اجتماعی برای بازگشت آنان به چرخه آموزش انجام میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: با وجود اقدامات موثری که در زمینه بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش طی چند سال گذشته در سیستان و بلوچستان انجام شده، اما نیاز است تا برای رفع این نقیصه اجتماعی تلاشهای بیشتری صورت گیرد.
جهاندیده با بیان اینکه اساسیترین و بدیهیترین حق یک فرد در جامعه، فراگیری تعلیم و تربیت است افزود: تلاش میشود تا با توجه به نگاه ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مقوله کودکان بازمانده از تحصیل، در مراحل بعدی در سنین بالاتر نیز افراد شناسایی و اقدامات لازم برای بازگشت آنها به چرخه آموزش فراهم شود.
معاون اداره آسیبهای اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گفت: با همکاری وزارتخانههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آموزش و پرورش، در مرحله اول این طرح بیش از ۹۶ هزار کودک بازمانده از تحصیل (سنین ۶ تا ۱۱ سال) در کشور شناسایی شده اند.
لیلا توحیدنیا با اشاره به اینکه این طرح برای اولین بار در کشور بصورت پایلوت در سیستان و بلوچستان اجرا میشود افزود: با توجه به هماهنگی و هم افزایی بسیار خوب دستگاههای ذی ربط و موسسات مردم نهاد این استان، امیدواریم تا بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش در سیستان و بلوچستان بخوبی انجام شود.
انتهای پیام/ب