معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین گفت: فتنه ۸۸ فضای قدرت درونی و اقتدار نظام را به بزرگترین چالش امنیتی و سیاسی در کشور تبدیل کرد که در نهایت مردم رویداد سوم را با خلق ۹ دی رقم زدند.

فتنه ۸۸ اقتدار کشور را با چالش سیاسی مواجه کردبه گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ قاسم حبیب زاده معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین عصر امروز در مراسم یادواره شهدای مدافع حرم در مسجد محمدیه تهران با اشاره به اینکه پیام ۹ دی از نگاه حضرت امام (ره) برای جامعه انقلابی واضح است؛ اظهار کرد: ما در سال ۸۸ سه رویداد مهم را پشت سر گذاشتیم؛ ابتدا پیروزی بی نظیر مردم در انتخابات ریاست جمهوری بود که شاهد مشارکت حداکثری مردم در آن سال بودیم و باعث استحکام درونی نظام جمهوری اسلامی ایران نسبت به گذشته شد.

وی افزود: ما در حال سپری کردن شهد شیرینی پیروزی حضور مردم در انتخابات بودیم که ۲ نفر از نامزد‌های مشخص شده با زیر پاگذاشتن قواعد جمهوری اسلامی، انصاف، عدل، منطق و تمامی دستاورد‌های انقلاب اسلامی و خون شهدا زمینه ساز فتنه‌ای شدند که این فتنه در نوع خود بی نظیر بود.

معاون سیاسی سازمان بسیج با بیان اینکه فتنه ۸۸ فضای قدرت درونی و اقتدار نظام را به بزرگترین چالش امنیتی و سیاسی در کشور تبدیل کرد؛ تصریح کرد: این شرایط تا ۶ ماه ادامه پیدا کرد که در نهایت مردم رویداد سوم را با خلق ۹ دی رقم زده و قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی را به رخ دشمنان کشیدند.

حبیب زاده مدیریت مناسب مقام معظم رهبری و حضور موثر مردم عامل مقابله با فتنه ۸۸ دانست و گفت: این ۲ عامل امروزه مدنظر دشمن دیده می‌شود؛ دشمنان به این نتیجه رسیدند که برای اجرای طرح و نقشه‌های شوم خود باید نقش و جایگاه رهبری را کم رنگ نشان دهند که از این رو نوک پیکان وضعیت نابسمان معیشت جامعه به سوی مقام معظم رهبری نشان رفته است.

وی ادامه داد: برخی از مردم در اواخر سال ۸۰ مطیع نظام جمهوری اسلامی بودند، اما با برنامه‌های بیرونی و دنباله روی برخی از مهره‌های درونی درجه نارضایتی این مردم به درجه‌ای رسیده که ناگهان در بزنگاه تاریخی در مقابل نظام اسلامی قرار می‌گیرند که باید این درس ما از حماسه ۹ دی باشد.

معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه امام بی امت هیچ اقتداری ندارد، اظهار کرد: امام امت در تاریخ همانند امام حسن المجتبی (ع) است که ایشان در عین مشروعیت و شایستگی به عنوان شهروند عادی در کوچه‌های مدینه برای خود رفتار و آمد کرده که با بی مهری مردم مواجه می‌شود. اما باید گفت که امت بی امام در آتش فتنه‌ها خواهد سوخت و جنگ‌های داخلی هم در انتظار آن امت است.

وی با بیان اینکه مسئولین خدمت به مردم را باید الگوی خود قرار دهند؛ بیان کرد: مسئولین، مسئولیت شناس باید شبانه روز به دنبال ایجاد عدالت و با فساد مبارزه اقدام کنند و مخاطب این سخن نه تنها دولت بلکه تمامی قوای حاکمیتی در کشور است.

وی خاطر نشان کرد: پیام ۹ دی و فتنه ۸۸ به چهار گروه بوده که این پیام سرنوشت و آینده نظام مقدس جمهوری اسلامی را تعیین می‌کند. پیام اول خطاب به رهبرمعظم انقلاب اسلامی از جانب مردم است که آن‌ها وفادار به شعار‌های خود بوده و مطیع ایشان هستند. گروه دوم مسئولان در حال خدمت هستند که نباید در موازات مقام معظم رهبری حرکت کنند، بلکه باید مطیع رهبرشان باشند.

حبیب زاده افزود:مخاطب دیگر پیام ۹ دی نظام سلطه و مستکبران در داخل و خارج است که باید متوجه این موضوع شوند که مردم پای اعتقاد، ایمان و استقلال ایستادند. اما مخاطب آخر خود مردم هستند؛ تنها راه مقابله با مشکلات و فتنه‌ها بصیرت به همراه عمل و صراحت است.

انتهای پیام/

برچسب ها: فتنه ۸۸ ، اخبار سیاسی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار