به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ،سعید رهبر مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی سوره ،در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش رسانهها در جامعه عنوان کرد: امروز رسانهها نقش بسیار مهمی در جامعه داشته و درصدد ایجاد امنیت اجتماعی بر میآیند.
وی، با اشاره به اهمیت فضای مجازی در جامعه، عنوان کرد: امروز هلال احمر طبق قانون برنامه ششم توسعه ۳ ماموریت برای هلال احمر تشریح شده است که توسعه شبکه امداد نجات آموزش همگانی برای افزایش تاب آوری جامعه و توسعه مشارکتهای مردمی از این وظایف است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی، با بیان اینکه در هر ۳ محور فعال هستند، گفت: یکی از سازمانهای مهم در حوادث و کنترل آن هلال احمر بوده که در تمام سالهای گذشته جمعیت هلال احمر حضور داشته و به وظایف خود به خوبی عمل کرده اند.
وی، بابیان اینکه جمعیت هلال احمر در ۲۴ ساعت شبانه روز در ۱۷ پایگاه ثابت استان فعال هستند، تاکیدکرد: امدادگران و پرسنل از خدمت رسانی تا امداد و نجات در حال فعال هستند۴ پایگاه موقت و ۳ پایگاه هوایی و کوهستان نیز در سطح استان وجود دارد که نزدیک به ۴ هزار نفرامدادگر فعالیت دارند.
رهبرسوره، تصریح کرد: دیگر سازمانهای امدادی نیز همراه جمعیت هلال احمر بوده و البته از دیرباز آموزش همگانی بر عهده جمعیت هلال احمر بوده به گونهای که به شکل رایگان درسطوح مختلف در ۹ماه اول سال بیش از ۲۲ هزار نفر آموزش همگانی دریافت کرده اند.
وی، با بیان اینکه یک هزار و ۵۰۰ نفر به صورت تخصصی آموزش دیده اند، ابراز کرد: آموزش همگانی تاب آوری جامعه را افزایش داده تا جامعه بعد از هر حادثه قادر به بازگشت به حالت اولیه باشد که شرط این مسئله آموزش تمام مردم است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی، خاطرنشان کرد: ۱۳۶ هزار نفر از جمعیتهای استان نیز در مراسمات مختلف آموزش دیده اند که این مسائل در کنار یکدیگر باعث ارتقا آمادگی جامعه در مقابل حوادث میشود.
وی، با اشاره به شبکه داوطلبین در جامعه، عنوان کرد: بیش از ۱۲ هزار نفر داواطلب ثبت شده در استان وجود دارد که این افراد اعلام آمادگی کرده اند که به شکل حرفهای و مالی امدادرسانی کرده که از داوطلبان بیش از ۳ میلیارد تومان کمک شده است.
وی، با تاکید بر اینکه اعتماد مردم سرمایه اصلی جمعیت هلال احمراست، ادامه داد: بیش از ۸ اکیپ پزشکی و دندانپزشکی در روستاهای محروم سیستان بلوچستان حضور داشته که امداد رسانی به این مردم محروم انجام شد.
رهبر سوره، با اشاره به جمعیت هلال احمر در مهدهای کودک تا دانشگاهها در حال آموزش به همگان است، ادامه داد: جمعیت هلال احمر هر فرصتی را برای آموزش به مردم ارزشمند میشمارد به گونهای که ۱۶ هزار نفر در بخش جوانان ساماندهی و ثبت شده داریم که از مهد هاو غنچههای هلال تا دانشگاه متغییر است.
وی، بااشاره به امدارسانیها انجام شده در ۹ اول سالجاری، تصریح کرد: در ۹ ماه اول امسال بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر امدادرسانی انجام شده که موارد مختلفی داشته است.
رهبرسوره، ادامه داد: هرسال اطلاعات مردم بالا رفته و سیستم عملیاتی سازمانهای امدادی تغیر داشته و شبکه اطلاع رسانی بهبود مییابدکه نقش بسیار مهمی در کاهش میزان خسارات دارد.
وی، خاطرنشان کرد: سامانه ۱۱۲ در تمام سطح استان و در هرساعت از شبانه روز آماده پاسخ گویی بوده البته حتی ارتباط با فرد حادثه دیده میتواند زمان رسیدن افراد به محل را نیز کاهش دهد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی، تصریح کرد: ۷۰ درصد صدمات در حین زلزله آوار نیست که بهبود و که این درصد تنها آموزش ممکن خواهد بود.
وی، بابیان اینکه داروهای کمیاب و نایاب به خوبی فراهم شده است و کمبودی وجود ندارد، گفت: البته میتوان گفت: توزیع دارو در جامعه فرآیند خاصی داشته و تحریمها تاثیری در اینخصوص نداشته است.
انتهای پیام/