به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قیمت مرغ طی هفتههای اخیر روند و به رشدی داشته است و هر کیلوگرم مرغ تا آستانه ۱۵ هزار تومان نیز پیشروی کرد در حالی که طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار قیمت این ماده پروتئینی ۹ هزار و ۸۰۰ تومان باشد.
در همین باره وزیر جهاد کشاورزی که متولی اصلی تامین مرغ در کشور است قیمت منطقی مرغ را حدود ۱۰ هزار تومان اعلام کرده است، اما با این وجود، تولیدکنندگان ساز خود را میزنند و بر اساس تشخیص خود قیمت را تعیین میکنند.
اما فعالان این صنعت معتقدند، افزایش قیمت خوراک طیور و کنجاله و ذخیره سازی مرغ برای تامین ایام عید از جمله عوامل افزایش قیمت است.
به گفته تولیدکنندگان، قیمت کارشناسی شده مرغ برای مصرف کننده ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان تمام میشود.
مرتضی رضایی معاون وزیر جهادکشاورزی نیز درباره دلایل افزایش قیمت مرغ گفته بود: یکی از دلایل نوسانات قیمت مرغ، جایگزینی این ماده پروتئینی به جای گوشت قرمز به دلیل افزایش قیمتی آن است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین سودجویی در عرضه را نیز دلیل دیگری برای افزایش قیمت مرغ اعلام کرده است و وعده داد؛ تا پایان دی ماه قیمت مرغ کاهش مییابد و قیمت به ثبات میرسد.
این وعده پیشتر نیز از سوی حمید ورناصری مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام نیز مطرح و اظهار کرده بود: با توزیع مرغ منجمد و با توجه به حجم در حال توزیع، شاهد کاهش قیمت مرغ گرم در بازار خواهیم بود، وعدهای که عملی نشد و حتی قیمت افزایش نیز یافت.
در حالی که متولیان امر فروش مرغ بیش از ۱۰ هزار تومان را تخلف اعلام کرده اند اما، مشخص نیست چرا هر کیلوگرم قیمت مرغ بیشتر از مبلغ تعیین شده در سطح خرده فروشیها به فروش میرسد.
در حالی که نوسانات سینوسی قیمت مرغ در بازار ادامه دارد و ثباتی در قیمت شاهد نیستیم، اما هیچگونه خبری از سازمان حمایت در این زمینه به گوش نمیرسد و کماکان سکوت این سازمان ادامه دارد.
منبع:میزان
انتهای پیام/