وی ازافزایش ۲۳ درصدی تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته دراستان خبر داد وافزود: ۷ واحد فعال تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در شهرستانهای ارومیه، مهاباد و نقده با ظرفیت ۳۶۰ هزار قطعه در هردوره پرورشی فعالیت میکنند
وی هدف از تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک را ارتقاء سطح بهداشت عمومی مصرف کنندگان فراوردههای خام دامی عنوان کرد و افزود: در تولید گوشت مرغ نیمچه گوشتی در سن ۳۵ تا ۴۲ روزه در واحدهای دارای پروانه بهره برداری بهداشتی که با نظارت شبکههای دامپزشکی به شیوه صنعتی پرورش مییابند در طول دوره پرورشی از هیچ نوع آنتی بیوتیکی چه آشامیدنی، تزریقی و یا دان مصرفی در این مرغها استفاده نمیشود.
انتهای پیام/م
تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در آذربایجان غربی