به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمدرضا متین پور مدیرکل کمیته امداداستان اصفهان بابیان اینکه ساختار اقتصادی زندگی در روستاها شکنندهتر از شهرهاست، گفت : هر منطقه روستایی امکانات محدودی برای اشتغال و کسب درآمد دارد و همین باعث آسیبپذیری بیشتر ساکنان روستاها در برابر عوامل ایجادکننده فقر است.
وی باقی ماندن جمعیت سالمندان در روستاها و وجود تمایل جمعیت جوان روستایی استان برای مهاجرت به شهرها را از دیگر عوامل دخیل در افزایش جامعه تحت حمایت این نهاد در روستاها اعلام کرد و گفت: بیشتر مددجویان این نهاد در روستاها را سالمندان ۶۰ سال به بالا تشکیل میدهند که به علت نداشتن بیمه بازنشستگی ، از مستمری و خدمات این نهاد بهرهمند هستند.
وی ادامه داد: ۶۲ هزار و ۱۲۸ نفر معادل بیش از ۱۰ درصد از جمعیت ۶۱۳ هزارنفری روستاییان استان تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند و از خدمات این نهاد بهویژه مستمری ماهیانه برخوردار هستند.
مدیرکل کمیته امداد اصفهان نسبت مددجویان ساکن در مناطق شهری بهکل جمعیت شهرهای استان را نزدیک به دو و نیم درصد اعلام کرد و گفت : درمجموع مددجویان شهری و روستایی تحت حمایت کمیته امداد اصفهان سه و نیم درصد از جمعیت استان را تشکیل میدهند.
متین پور تأکید کرد : کشاورزی و دامداری محور اقتصاد اکثر روستاهای استان است و خشکسالی و کمآبی چند سال اخیر به تضعیف اقتصاد این مناطق و کم و فقیر شدن جمعیت آنها منجر شده است.
وی بزرگترین کمک به نهادهای حمایتی را کند کردن آهنگ ایجاد فقر دانست و گفت : در کنار سیاستگذاران و دولتمردان که نقش اصلی در افزایش رونق اقتصادی و به دنبال آن کاسته شدن از فقر را دارند؛ مردم نیز میتوانند با حمایت از تحصیل ، آموزش ، اشتغال نیازمندان و ایجاد کسبوکارهای خود در روستاها به رونق اقتصاد استان کمک کنند.
انتهای پیام/م