به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حسین رشیدی مدیرکل دامپزشکی استان کرمان گفت: نظارت و کنترل فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه، تولید و توزیع و طبخ این فرآوردهها از وظایف دامپزشکی است و دستورالعملهای مختلف برای کنترل بهداشتی این فرآوردهها وجود دارد که در آن ویژگیهای ظاهری (ارگانولپتیک)، شیمیایی و میکروبی و ... هر محصول به طور مفصل توضیح داده شده است.
رشیدی به موضوع رستوران باغ شاهزاده ماهان و شایعات پیرامون گوشت فاسد در این مجموعه گفت:در بازدید گروهی انجام شده توسط اداره دامپزشکی، دادستانی و مرکز بهداشت از رستوران باغ شاهزاده مقداری گوشت سفید و قرمز که دارای لیبل مشخص بودند و تاریخ مصرف آنها گذشته بود، مشاهده گردید که صاحب رستوران به دلیل عدم اطلاع اقدام به انجماد آنها نموده بود و در بررسیهای بعدی مشخص شد که گوشتهای مورد نظر فاسد و مخاطره آمیز نبوده و فقط در شرایط استاندارد منجمد نشده اند.
وی گفت: عدم آگاهی و اطلاع صاحب رستوران مبنی بر عدم انجماد فرآوردههای خام دامی تازه بدون امکان برودتی مناسب سبب این اشتباه شده است.
رشیدی افزود: واحدهای عرضه فرآوردههای خام دامی، شرکتهای تولیدی، رستورانها و کلیه مراکز عمومی دولتی و خصوصی که اقدام به نگهداری گوشت و سایر فرآوردههای خام دامی میکنند، بصورت دورهای بازدید شده و کارشناسان این مجموعه در راستای ارتقای سطح بهداشت این فرآوردهها و پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو اقدام میکنند.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان از شهروندان خواست که به شایعات توجه نکرده و مجدداً متذکر شد که کنترل و نظارت بر فرآوردههای خام دامی از وظایف دامپزشکی است و اطلاع رسانی در این حوزه فقط از طریق روابط عمومی این اداره کل صورت میگیرد و شهروندان میتوانند اخبار و اطلاعات موثق در حوزه دامپزشکی را از طریق سایت kerman.ivo.ir مشاهده نمایند.
انتهای پیام/ی