سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

ناشران درباره مکان برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران چه می گویند؟

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بدون آنکه دچار کش و قوس‌های سال‌های پیش شود، تصمیم خود را برای برگزاری نمایشگاه کتاب در مصلای بزرگ تهران گرفت.

این در حالی است که سال‌های گذشته شورای سیاستگذاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، پس از گفتگو با مسئولان شهر آفتاب و مصلای تهران به آن‌ها مهلت می‌داد تا شرایط برگزاری نمایشگاه کتاب را فراهم کنند و مکان برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در ماه‌های منتهی به زمان برگزاری نمایشگاه کتاب مشخص می‌شد.

برای آگاهی از نظر ناشران درباره‌ مکان برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با آن‌ها گفتگو کردیم.

عباس جبلی مدیر مسئول انتشارات کتاب ابرار، در این باره گفت: زیرساخت‌هایی که در شهرآفتاب بود تناسبی با امکانات مصلای تهران ندارد. ناشران همه سرمایه و زمان یک ساله خود را با تمام مشکلاتی که هست، می‌گذارند تا در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور یابند.

وی با اشاره به نقاط قوت مصلای تهران برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، بیان کرد: مصلای تهران، نکات مثبت و قوت بیشتری برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نسبت به شهر آفتاب دارد. امیدوارم زمانی برسد که شهر آفتاب مکان خوبی برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شود. یک ناشر کوچک از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران چه می‌خواهد جز اینکه بتواند به نحو احسن کتاب هایش را در نمایشگاه عرضه کند. باید بستری برای مهیا کردن غرفه اش داشته باشد و غرفه را به راحتی در اختیارش بگیرد.

مدیر مسئول انتشارات کتاب ابرار با اشاره به اینکه ترافیک نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلای تهران اهمیت زیادی نداشت، تصریح کرد: ورود کتاب به نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و خروج از نمایشگاه در روز پایانی برگزاری آن و تحویل غرفه‌ها در مصلای تهران برای ناشران راحت تر است. استقبال از نمایشگاه قبلی کتاب که در مصلای تهران برگزار شد هم نسبت به دو سال قبل از آن که در شهر آفتاب برگزار شده بود، بیشتر بود.

کامران شرفشاهی مدیر مسئول انتشارات تجلی مهر هم در گفتگو با خبرنگار ما، در خصوص انتخاب مصلای تهران برای برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بیان کرد: با توجه به اینکه مصلای تهران در مرکز شهر قرار گرفته،از جهت امکان دسترسی تمام اهالی نشر به آن مناسب‌تر است. البته امکانات بیشتری هم دارد؛ قطعاً انتخاب مصلای تهران برای برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران انتخاب بهتری است. فکر نمی‌کنم مشکلات شهر آفتاب تا امروز هم حل شده باشد.

وی با اشاره به مزایای مصلی تهران برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: در درجه اول امکان دسترسی به نمایشگاه بین المللی کتاب در مصلی راحت‌تر است؛ ساعت کمتری از وقت مراجعه کنندگان صرف رسیدن به مصلای تهران خواهد شد. از سوی دیگر وسایل حمل و نقل بیشتری برای رفت و آمد بازدید کنندگان از نمایشگاه بین المللی کتاب در مصلی وجود دارد. معمولاً مصلای تهران در بحث غرفه‌های ناشران در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران هم بهتر از شهر آفتاب پاسخگو بوده است. تجربه‌ شهر آفتاب در دوره‌های قبل بیانگر این واقعیت بود که دست اندرکاران برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، تمهیدات لازم را برای برگزاری نمایشگاه کتاب پیش بینی نکرده بودند.

مدیر مسئول انتشارات تجلی مهر ادامه داد: با یک بارش مختصر در شهر آفتاب به برخی از ناشران صدماتی وارد می شد. این اتفاق تا به حال در مصلای تهران رخ نداده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۹ ۰۱ بهمن ۱۳۹۷
باسلام به نظرابینجانب دست اندرکاران بایدفکری ھم به حال افرادمسن کنندنمایشگاھ مصلی برای افرادمسن بسیارعالی است بخشی ازکتابخوانان جامعه راافرادمسن تشکیل میدهندباتشکر
آخرین اخبار