به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ کارآگاه محسن معظمی گودرزی رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: در پی افزایش وقوع سرقت گوشی همراه و اعلام شکایت تعدادی از شهروندان از سرقت گوشی همراه آنان به روش قاپیدن، با توجه به حساسیت و اهمیت ماجرا، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
یکی از مالباختهها که مردی میانسال است در اظهارات خود میگوید: غروب موقع برگشتن به خانه در حال صحبت کردن با گوشی همراه بودم که یک دستگاه موتورسیکلت از کنار دستم به سرعت رد شد و ترکنشین آن در کسری از ثانیه گوشی موبایلم را از دست من قاپید و به سرعت از محل دور شدند و به واسطه تاریکی هوا هم نتوانستم شماره آن را یادداشت کنم.
فردی دیگر هم که برای اعلام شکایت از سارقان به اداره دوم پایگاه آگاهی مراجعه کرده بود در اظهارات خود اعلام کرد که تازه از خودرو خود پیاده شده بودم و در حال قفل کردن درب خودرو همزمان مشغول صحبت کردن با موبایلم بودم که یک دستگاه موتورسیکلت به سرعت از کنار دستم رد شد و ترک نشین آن موبایلم را به سرقت برد.
سرهنگ معظمی گودرزی تصریح کرد: در تحقیقات و بررسیهای صورت گرفته مشخص شد این سارقان که بیست و چهار، پنج ساله هستند در غرب تهران و بیشتر در محدودههای اشرفی اصفهانی، ستارخان، میدان صنعت با استفاده از موتورسیکلتهای ان اس در رنگهای سیاه و سفید و سیاه و قرمز و به صورت دو ترک از شهروندان و غالبا از طریق قاپیدن سرقت میکردند.
وی افزود: این دو سارق که هر دو دارای سوابق متعدد کیفری از جمله درگیری و زورگیری و مجرد و دارای مدرک تحصیلی سیکل هستند که بیشتر در نقاط خلوت در فرصتی مناسب اقدام به سرقت گوشی همراه مردم میکردند و در برخی موارد که با مقاومت طرف مقابل روبرو میشدند به زور و تهدید و ارعاب با استفاده از چاقو متوسل میشدند.
رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی پایتخت بیان کرد: در بررسیهای صورت گرفته محل سکونت یکی از سارقان به نام محسن مشخص و این سارق در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه ساعت ۴ صبح در خواب دستگیر و به پایگاه دوم پلیس آگاهی انتقال داده شد. در بازجوییهای صورت گرفته از محسن مخفیگاه سارق دوم (امید) که از آنجائی که هیچ جای ثابتی نداشت و به علی جنی معروف بود، شناسایی و سارق دوم نیز در یک عملیات ضربتی دستگیر شد.
وی افزود: سارقان در اعترافات خود اعلام داشتند که از حدود ۶ ماه پیش با موتورسیکلت ان اس در غرب تهران اقدام به موبایل قاپی میکردند و روزانه دو یا سه مورد سرقت موبایل داشتهاند و در غروب همان روز هم با مراجعه به خیابان مولوی گوشیهای سرقتی را با توجه به مدل گوشیهای سرقت شده از ۵۰۰ هزار تومان تا چند میلیون تومان به فروش میرساندند و پول گوشیهای سرقتی را صرف مصرف موادمخدر، مشروبات الکلی و ... میکردند.
سرهنگ معظمی گودرزی با اشاره به اینکه یکی از سارقان که غالبا ترک نشین بوده و اقدام به قاپیدن گوشی مالباختهها میکرده است بر روی لاله گوشی دارای خالکوبی ستاره و همچنین بر روی گردن دارای خالکوبی است، خاطرنشان کرد: سارقان به دستور قاضی شعبه سوم بازپرسی ناحیه ۳۴ تهران در اختیار پایگاه دوم آگاهی تهران بزرگ قرار دارند، از این رو شهروندانی که از حدود ۶ ماه پیش تا ۱۸ دی ماه سال جاری در محدوده غرب تهران (مناطق اعلام شده) گوشی تلفن همراه آنها سرقت شده است، برای شناسایی سارقان به پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ به آدرس جنت آباد، شاهین شمالی مراجعه کنند.
انتهای پیام/