وکیل عده‌ای از مالباختگان پرونده دومان توکان گفت: آن‌ها با علم به ناتوانی در پرداخت سود اقدام به جذب سرمایه می‌کردند و در همین زمان ۱۵ نفر هستند که اصل و سود سرمایه خود را دریافت کردند.

ماجرای برخورد دوگانه به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، وکیل عده‌ای از مالباختگان پرونده کلاهبرداری دومان توکان با اشاره به اینکه متهمان پرونده تا برج ۱۲ سال ۱۳۹۶ سرمایه جذب می‌کرده‌اند، اظهار کرد: ادامه جذب سرمایه توسط متهمان در حالی صورت می‌گرفته است که آن‌ها می‌دانستند که از برج سوم سال از آن‌ها شکایت شده بوده و در برج پنجم نیز احضار شده بودند.

وی با اشاره به اینکه آن‌ها با علم به ناتوانی در پرداخت سود اقدام به جذب سرمایه جدید می‌کردند، تصریح کرد: در همین زمان ۱۵ نفر وجود دارند که مثل نورچشمی، اصل و سود سرمایه خود را دریافت کرده‌اند.


بیشتر بخوانید: شناسایی منشاء ۷۰ درصد واریزی‌های «دومان توکان»/ این شرکت هیچ نرم افزار حسابرسی ندارد


سلطانی با اشاره به اینکه این سود‌ها با جذب سرمایه‌های جدید پرداخت شده و حاصل کار اقتصادی نبوده است، افزود: بهترین کار این است که اصل پول پرداختی و سود‌ها از هم تفکیک شود و پول‌هایی که به عنوان سود پرداخت شده عودت و در بین سایر شاکیان تقسیم شود تا آن‌ها هم به بخشی از اصل سرمایه خود برسند.

این وکیل دادگستری با بیان اینکه دومان سهند باید به اشد مجازات برسد، متذکر شد: پیش از هر چیز بیشترین تلاش ما این است که رد مال سایر مالباختگان انجام شود.

پرونده دومان توکان ۱۸۶ شاکی دارد و متهمان آن به اتهام کلاهبرداری و اخلال در نظام اقتصادی کشور در حال محاکمه در دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی به صورت علنی هستند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.