به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، عیسی منصوری، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست کارگروه اشتغال گیلان در لنگرود گفت:۰ ۱۸ هزار میلیارد ریال تسهیلات به طرحهای اشتغال زا در مناطق مختلف کشور اختصاص یافته است که از این میزان تسهیلات ۷ هزار و۸۰۰ میلیارد تومان برای تخصیص به متقاضیان به تصویب رسیده و ۵ هزار و ۷۰۰میلیارد تومان نیز تاکنون پرداخت شده است.
وی افزود: این میزان تسهیلات قرار است به ۱۶۰ هزار طرح پرداخت شود که واگذاری این تسهیلات به ۶۴ هزار متقاضی قطعی شده است.
معاون وزیر تعاون همچنین در بازدید از کارگاه تولید نان برنجی در روستای دیوشل لنگرود با اشاره به افزایش میزان تسهیلات واحدهای تولیدی خانگی گفت: این میزان تسهیلات در نشست اخیر شورای عالی اشتغال از ۱۵ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.
عیسی منصوری، با اشاره به دو اولویت اصلی دولت در بخش اشتغال، افزود:اجرای طرح تکاپو، توسعه رشتههای پراشتغال در سطح ملی و منطقهای، ایجاد مشوقهای بیمهای کارفرما و توسعه اشتغال روستایی با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی از مهمترین برنامههای دولت است.
همچنین سید محمد احمدی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان نیز در این نشست با اشاره به پرداخت ۳۰۸ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی و ۶۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال فراگیر گفت: برخی از این پرداختیها دچار انحراف شده که باید جلوی آن را گرفت.
وی افزود: گیلان با ابلاغ ۵۰ درصد اعتبارات اشتغال روستایی و عشایری و پرداخت ۱۳۷ درصدی این اعتبارات رتبه ۱۲ کشوری و همچنین با ۱۶۴ درصد انعقاد قرارداد طرحهای اشتغالزا رتبه ۹ کشور را کسب کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان، با اشاره به رتبه استان در زمینه اشغال فراگیر، تصریح کرد: گیلان در بخش تسهیلات فراگیر با ۲۸ درصد مبلغ مصوب، رتبه ۱۱ کشوری، با ۲۵ درصد مبلغ انعقاد قرارداد رتبه ۱۳ کشوری و با ۱۹ درصد مبلغ پرداختشده رتبه ۱۳ کشوری را تاکنون کسب کرده است.
سید محمد احمدی، گفت: تاکنون ۲۳ میلیارد تومان در قالب ۲۵ طرح تسهیلات گردشگری پرداختشده و اولویت استان در این بخش اجرای طرحهای بوم گردی است.
مهرداد لاهوتی، نماینده مردم لنگرود و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با اشاره به ظرفیتهای گیلان در بخش گردشگری گفت: یکی از مطمئنترین راههای سرمایهگذاری در استان در بخش گردشگری است و بخش خصوصی میتواند در این بخش با امنیت بیشتری سرمایه گذاری کند.
وی همچنین از اجرای چند طرح ملی در شهرستان لنگرود خبرداد و گفت: با اجرای این طرحها برای ۳۰۰ نفر اشتغالزایی میشود.
محمد رنجبر، سرپرست فرمانداری لنگرود نیز در این نشست با اشاره به وجود ۲۵۰ روستا در این شهرستان گفت: بسیاری از مشاغل روستایی گیلان در طرح اشتغال روستایی دیده نشده و باید در این زمینه نگاه کارشناسیتری انجام شود.
وی افزود: تاکنون ۲۶۰ میلیارد ریال برای اجرای ۲۴۲ طرح اشتغالزایی روستایی و اشتغالزایی ۵۶۶ نفر به متقاضیان پرداختشده که با این آمار لنگرود رتبه نخست پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی در گیلان را کسب کرده است.
سرپرست فرمانداری لنگرود، با اشاره به میزان پرداخت تسهیلات اشتغال فراگیر در لنگرود، تصریح کرد: تاکنون ۱۲۳ میلیارد ریال تسهیلات به ۱۰ طرح پرداخت شد و با اجرای این طرحها ۱۱۸ نفر نیز صاحب شغل شدند.
انتهای پیام/م.ع