به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، قاسم حکمت شعار مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی گفت:برای حفظ و صیانت از عرصههای کشاورزی و استمرار تولید محصولات کشاورزی، در ۹ ماهه امسال ۱۷۴ هزار متر مربع از اراضی بایر و بلا کشت در شهرستان سوادکوه شمالی شناسایی و با صدور اخطار کتبی و انجام مذاکره و توجیه مالکین، کلیه این اراضی احیا و به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: عدم کشت و کار و بایر بودن اراضی حاشیه شهر و روستاها توسط ماکین و کشاورزان، زمینه فروش این اراضی کشاورزی و ساخت و ساز غیرمجاز را فراهم و موجب خروج این اراضی از چرخه تولید میشود.
حکمت شعار گفت: بر این اساس این مدیریت طی برنامه ریزیهای منظم با گشت زنی و پایش در پهنههای این شهرستان، اقدام به شناسایی و صدور برگههای کتبی اخطار کرده و در صورت عدم کشت و کار، مالکین این اراضی به محاکم قضایی معرفی میشوند.
سید احمد طاهری مدیر جهاد کشاورزی بابل نیز از اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی چهار هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان بعد از انقلاب اسلامی تاکنون خبر داد.
وی با اشاره تأثیر مثبت طرح یکپارچه سازی اراضی شالیزاری در توسعه بخش کشاورزی، گفت: بعد از انقلاب اسلامی تاکنون، طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی اراضی شالیزاری در چهار هزار و ۲۰۰ هکتار از زمینهای شالیزاری شهرستان بابل انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل با اشاره به رشد چهار هزار و ۲۰۰ درصدی اجرای طرح تسطیح و یکپارچه سازی اراضی شالیزاری و تأثیرات مثبت این طرح در توسعه کشاورزی و اقتصاد، افزود: تسهیل در مدیریت زراعی مزرعه، افت سطح ایستابی و خروج زه آب ها، آماده سازی زمین برای کشتهای دوم و کاهش هزینههای تولید، ارتقاء وضعیت اقتصادی و اجتماعی جامعه کشاورزان و کاهش سختی کار از جمله مزایای اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی اراضی شالیزاری است.
شهرستان بابل دارای ۴۵ هزار و ۷۹۸ هکتار شالیزار است.
انتهای پیام/آ