سلیم غفوری مدیر شبکه مستند و عضو هیئت انتخاب بخش مستند سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، درباره کیفیت آثار راه یافته به این بخش در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: جشنواره فیلم فجر بستری است که همه فیلمسازها میتوانند آثار خود را به آن ارسال کنند؛ اما فیلتری هم وجود دارد و فقط آثار بلندی که بالای ۷۰ دقیقه هستند، امکان ورود به بخش مسابقه را پیدا میکنند.
وی اظهار کرد: امکان ارسال اثر برای همه مهیا بود اما درجه کیفی آثار نیز با هم متفاوت بود. از حدود ۴۵ اثری که به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود، هیئت انتخاب با دقت بالا و بحثهایی که پیرامون هر مستند داشت، پنج اثر را طبق آیین نامه انتخاب و معرفی کرد.
غفوری با اشاره به اینکه ما مجبور بودیم بین آثار خوب ارسال شده فیلمهای برتر را انتخاب کنیم، بیان کرد: تعداد آثار خوبی که به دبیرخانه جشنواره رسید، بیشتر از این پنج اثر بود. اگر میتوانستیم انتخاب بیشتری داشته باشیم، امکان معرفی ۱۱ فیلم را داشتیم که بتوانند در بخش مسابقه مستند جشنواره فیلم فجر به رقابت بپردازند.
وی ادامه داد: اینکه آثار مستند صرفاً در سینما رسانه نمایش داده میشدند، شکل خوبی نداشت و امسال این اتفاق مبارک که فیلمهای مستند علاوه بر سینما رسانه در چند سینمای دیگر نیز نمایش مردمی خواهند داشت، بسیار به دیده شدن آثار کمک خواهد کرد.
وی همچنین درباره حمایت شبکه مستند از آثار منتخب و نمایش آنها در تلویزیون عنوان کرد: همه آثار صاحبان حقوقی دارند و ما در شبکه مستند با همه این مراکز در تعامل هستیم و با یک فرآیندی آثار را دریافت و پخش خواهیم کرد. صاحبان این آثار به دنبال اکران و حضور جشنوارهای فیلمها هستند و احتمال دارد، در بخش هنر و تجربه نیز آثار خود را اکران کنند.
غفوری درباره اینکه حضور مدیران تلویزیونی در سینما و جشنوارههای سینمایی پر رنگ شده است، تصریح کرد: اتفاقاً خیلی از مدیران سینمایی از مدیران رسانهای در سازمان صدا و سیما بوده اند. امثال آقای داروغه زاده، احسانی و جعفری جلوه جزو آن دست از مدیرانی بوده اند که قبلاً در سازمان سینمایی و امروز در صدا و سیما مشغول به کار هستند. تعامل و همکاری مدیران این دو بخش همیشه خوب بوده است.
انتهای پیام/