وی ادامه داد: مصرف قند و شکر و آمار ابتلا به دیابت رو به افزایش است و برای کنترل دیابت میتوان از شیرین کنندههای طبیعی برای جایگزین قند و شکر در فرآوردههای غذایی استفاده کرد.
رئیس پژوهشکده تکنولوژیهای جهاد دانشگاهی شریف به جایگزین های طبیعی قند و شکر اشاره کرد و افزود: ما میتوانیم از شیره انگور و خرما برای قند و شکر مصنوعی استفاده کنیم اما برای استفاده از این مواد نیاز به تکنولوژیهای جدید داریم.
تاروردی افزود: ما به دنبال آن هستیم که از استارتاپها در صنایع غذایی کمک بگیریم زیرا استارتاپها به اقتصاد دانش بنیان کشور کمک میکنند.
وی گفت: پیشنهاد میکنیم کارگروه تخصصی در این زمینه ایجاد شود و این کارگروه از محققان صنایع غذایی دانشگاه و پژوهشگران کشور تشکیل شود.
رئیس پژوهشکده تکنولوژیهای جهاد دانشگاهی شریف بیان کرد: صنایع غذایی ما قدمت طولانی دارند و متخصصان خوبی در این حوزه داریم، همچنین پیشنهاد میکنیم که جایگزین قند و شکر در صنایع غذایی ایجاد شود تا با رصد شاخصهای مربوطه در کشور بتوانیم از آن تعامل مثبت برای جایگزینی شیرین کننده طبیعی با قند و شکر مطلع شویم.
تاروردی با اشاره به ورود استارتاپها به صنایع غذایی گفت: ما به دنبال آن هستیم که استارتاپها در حوزه صنایع غذایی ورود کنند و قاعدتاً باید سرمایهگذاران پایه کار بیایند.
وی به علت انتخاب قند و شکر برای جایگزینی در صنایع غذایی اشاره کرد و افزود: به این دلیل قند و شکر را انتخاب کردیم چرا که جایگزینی برای نمک و چربی وجود ندارد، اما قند و شکر مصنوعی را میتوان با شیرین کنندههای طبیعی جایگزین کرد.
رئیس پژوهشکده تکنولوژیهای جهاد دانشگاهی شریف تصریح کرد: بخش اعظم صنایع غذایی کشور را بخش خصوصی اداره میکند، به دلیل آنکه بخش خصوصی رقابتی عمل میکندوضعیت خوبی داریم تا حدی که بسیاری از محصولات ما صادر میشود، اما فناوریهایی که در صنایع غذایی ایجاد میشوند روز به روز در حال رشد هستند و استارتاپها میتوانند در این زمینه بسیار کمک کننده باشند.
انتهای پیام /