به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، هادی میرزایی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: هفتاد پروژه نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی زابل از طرح های بنیاد برکت و سفر وزیر بهداشت در منطقه سیستان وجود دارد که تا کنون ۵۱ پروژه به اتمام رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل افزود: همچنین بیمارستان تنفسی زابل ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که در دهه فجر امسال افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.
میرزایی در ادامه به طرح توریسم درمانی اشاره کرد و اظهار داشت: با راه اندازی طرح توریسم درمانی در بیمارستان شهدای شهرستان هیرمند می توان بار بسیاری از بیماری ها در کشور افغانستان و مرزهای ایران را کاست که تاکنون جهت راه اندازی این طرح با دو تن از والی های این کشور مذاکراتی انجام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: در نظر گرفته شده است که علاوه بر بهره برداری بیمارستان تنفسی در زابل یک بیمارستان ویژه بیماری سل نیز احداث گردد تا ضمن درمان بیماران در این بیمارستان به آموزش نیروهای تخصصی بپردازد.
میرزایی منشا بیماری سل را در سیستان کشور افغانستان دانست و افزود: با اجرای طرح توریسم درمانی در منطقه سیستان می توان آمار این بیماری را تا حد امکان کاهش داد.
وی گفت: تنها در سه ماه تابستان مبلغ سه و نیم میلیارد تومان دانشگاه علوم پزشکی زابل به دلیل وزش توفان خسارت دیده است که مهمترین آنها می توان به تعطیلی اتاق عمل وخسارت به تجهیزات پزشکی اشاره کرد.
وی با اشاره به مشکلات شبکه فاضلاب بیمارستان امیرالمومنین (ع) زابل افزود: به دلیل قدمت بالای لوله های شبکه فاضلاب بیمارستان و طرح جنس این لوله ها در برخی از مواقع دچار نشتی و مشکلاتی از قبیل گرفتی لوله می شود .
میرزایی بیان داشت: هزینه بازسازی و تعویض شبکه فاضلاب بیمارستان امیر المومنین (ع) شهرستان زابل ۵ میلیارد تومان پیشبینی شده است .
وی با بیان اینکه بیمارستان امیرالمومنین (ع) زابل تنها بیمارستان فوق تخصصی منطقه سیستان به شمار می رود گفت: هم اکنون این بیمارستان دارای ۴۰۰ تخت خواب است که بیش از ۱۲۰۰ پرسنل در آن مشغول به ارائه خدمات به بیماران هستند.
رئیس علوم پزشکی زابل تعداد پرسنل کل دانشگاه علوم پزشکی زابل را ۴ هزار نفر عنوان کرد و گفت: تمامی مشکلات سرمایشی و گرمایشی این بیمارستان در سال ۹۸ مرتفع خواهد شد.
میرزایی تصریح کرد: در سال جاری تنها هفت و نیم میلیارد تومان صرف هزینه های بیماری های خاص افاغنه و افراد بی شناسنامه در سیستان شده است.
وی ادامه داد: در کل منطقه سیستان تعدا چهار بیمارستان زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زابل است که تعداد ۶۰۰ تخت خواب در این بیمارستان ها وجود دارد که با توجه به آینده نگری این دانشگاه در سال ۱۴۰۴ به هزار ۵۷۶ تخت خواب افزایش پیدا خواهد کرد.
وی در تشریح جزئیات خرابی دستگاه سی تی اسکن زابل گفت: در کل منطقه سیستان تنها یک دستگاه سی تی اسکن وجود دارد که مربوط به دانشگاه علوم پزشکی زابل است، با توجه به نیاز بیماران منطقه سیستان به این دستگاه مذاکراتی برای خرید یک دستگاه دیگر نیز انجام شده است.
میرزایی ، سیستان را نیازمند چهار دستگاه سی تی اسکن دانست و گفت: بیمارستان خیریه الزهرا زابل نیز مجوز خرید یک دستگاه سی تی اسکن را اخذ کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل افزود: هزینه تعمیر دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امیرالمومنین (ع) زابل ۹۰۰ میلیون تومان برآورد شده است که فردا بر روی دستگاه نصب و این دستگاه مجدداً شروع به کار خواهد کرد.
وی همچنین شایعات مبنی بر فوت یک شهروند سیستانی را به علت خرابی دستگاه سی تی اسکن کذب دانست و گفت: بیمار تصادفی به علت جراحات وارده که به خون ریزی درون شکم منجر شده بود حتی اجازه انتقال به اتاق دیگری را نداشت و با تشخیص پزشک نیازی به سی تی اسکن نیز نداشته است.
میرزایی افزود: متاسفانه بیمار تصادفی که یک جوان 24 ساله نیز بوده است به در حین عملیات احیا به علت جراحات زیاد جان خود را از دست داده است.
انتهای پیام/س