به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، مدیر اجرائی طرح اپلیکیشن ریشتر در خصوص ساخت این اپلیکیشن، گفت: اپلیکیشن ریشتر میعادگاهی شد برای تقابل و همکاری شرکت تجارت الکترونیک سما و تیم حرفهای راوی تک آریان در صنعت برنامه نویسی با بیش از ۹۵ استارتاپ بین المللی که هر ۲ تیم بر آن شدند که به صورت رایگان برای مردم کشورشان قدمی مثبت و ماندگار بردارند.
امیر رضا نوری با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دیگر شاهد از دست دادن عزیزانمان در زلزله نشویم، افزود: به خود افتخار میکنیم که در کمتر از ۱۵ روز از عملیاتی شدن پروژه به عنوان اپلیکیشن برگزیده سیب اپ با بیش از سه هزار دانلود شناخته شده ایم.
وی ادامه داد: ریشتر نرم افزاری طراحی شده جهت گوشی تلفن همراه است که با هدف کمک به مردم کشورمان طراحی شده است.
وی گفت: به واسطه این نرم افزار میتوان شرایط بحرانی را مدیریت کرده و مردم را به محلهای امن هدایت کرد و آشفتگی شرایط را کاهش داد و هم چنین پس از وقوع زلزله و دیگر بلایای طبیعی میتوان محل استقرار نیروهای امدادرسانی و محل پخش آب آشامیدنی، غذا، دارو را اطلاع رسانی کرد.
نوری با اشاره به قابلیتهای این اپلیکیشن افزود: یکی دیگر از مسائلی که بعد از بلایای طبیعی با آن مواجه هستیم این است که عموم مردم در خارج از خانهها قرار دارند و دسترسی به تلویزیون و رادیو ندارند و این نرم افزار به ما این امکان را میدهد تا بتوانیم کلیه اخبار را به آنها اعلام نماییم.
وی در مورد دیگر مزایای این نرم افزار گفت: در صورت عدم دسترسی به اینترنت، امکان مسیریابی به اماکن امن به صورت آفلاین میباشد. امکان ارسال اتوماتیک موقعیت مکانی در لحظات اولیه حادثه و بسیاری از ویژگیهای کاربردی دیگر، نه تنها برای مواجهه با زلزله بلکه برای مدیریت سایر شرایط بحرانی در این نرم افزار موجود میباشد.
مدیر اجرائی گفت: یکی از مهمترین مسائل در شرایط بحرانی مدیریت زمان میباشد، پس از وقوع زلزله ما در کمترین زمان ممکن با اعلام شرایط اضطراری در اپلیکیشن و هدایت مردم بحران زده و آسیب دیده تا رسیدن به شرایط عادی در کنار آنها هستیم.
وی با اشاره به دیگر ویژگیهای نرم افزار ریشتر، گفت: کیف نجات، نمایش لیستی از وسایل مورد نیاز در کیف جهت شرایط اضطراری و امکان اعلام تاریخ انقضای محصولات درون کیف، آموزش، ارائه نکات آموزشی در قالب فیلم و مقالات، نکات ایمنی پیش از وقوع زلزله، نحوه عملکرد و تصمیم گیری صحیح در هنگام وقوع زلزله و اقدامات و تصمیم گیری صحیح در هنگام وقوع آتش سوزی از دیگر ویژگیهای این اپلیکیشن است.
وی افزود:اقدامات و تصمیم گیری صحیح در هنگام وقوع سیل، طوفان و هنگام نشت گاز، اقدامات مورد نیاز برای تخلیه محل سکونت، نکات ایمنی و اقدامات مورد نیاز در مورد معلولین و افراد با نیازهای خاص، نکات و مطالب روانشناسی موثر برای بهبود حال روانی افراد و بازماندگان، دورههای کمکهای اولیه، دورههای کمکهای اولیه برای نجات از زیر آوار، دورههای آمادگی در برابر سوانح طبیعی از دیگر ویژگیهای این اپلیکیشن میباشد.
وی گفت: هشدار دادن مانند روشن کردن چراغ قوه گوشی، روشن کردن فلاشر گوشی، ارسال صدای هشدار برای اطلاع رسانی به نیروهای امداد، ارسال پیام همراه با موقعیت مکانی به گروهی تعریف شده از دوستان و آشنایان از طریق اپلیکیشن (امکان ذخیره پیام و اطلاعات تماسی افراد از روی contact برای سهولت دسترسی)، نمایش لیست زلزلهها با درج بزرگی زلزله، زمان وقوع زلزله، موقعیت جغرافیایی زلزله، عمق وقوع زلزله، فاصله مکان و قوه زلزله از مکان فعلی شخص، نمایش محل وقوع زلزله بر روی نقشه گوگل را میتوان از دیگر ویژگیهای اپلیکیشن ریشتر برشمرد.
امکان فیلتر کردن بر اساس؛ لیست زلزله ها، بزرگی و زمان وقوع زلزله، موقعیت جغرافیایی، عمق وقوع زلزله، فاصله مکان وقوع زلزله از مکان فعلی، اعلام زلزلههای وقوع یافته، اعلام اخبار رادیویی و ویدیویی، اعلام خبرهای فورس ماژور، * نمایش مکانهای امن شهر بر اساس موقعیت مکانی و مسیریابی به آن، نمایش مکانهای امدادرسانی توسط نیروهای امداد و نجات بر روی نقشه و مسیریابی به آن، نمایش مکانهای پخش دارو و غذا بر روی نقشه و مسیریابی به آن، امکان ارسال موقعیت خود برای دوستان و آشنایان، نمایش مکانهای اهدای خون و امکان مسیریابی به نزدیکترین مکان و نمایش مکانهای پخش کالا برای زلزله زدگان و امکان مسیریابی به نزدیکترین مکان از دیگر ویژگیهای این اپلیکیشن است.
اپلیکیشن ریشتر همچنین در زمینه اطلاع رسانی دارای ویژگیهایی مانند؛ امکان اعلام نقطه امن مورد نظرتان به دوستان و آشنایان برای پیوستن به آنها، امکان ارسال اطلاعات زلزله با شرح جزییات به دوستان و آشنایان از طریق ایمیل، پیامک و غیره، امکان ارسال خودکار اطلاعات زلزله با شرح جزییات و لوکیشن به دوستان و آشنایان از طریق ایمیل و غیره، امکان اطلاع رسانی بر اساس موقعیت جغرافیایی درخواست شده و دریافت صدای هشدار، امکان تنظیمات خاص جهت عدم دریافت اطلاع رسانی در ساعات خاصی از شبانه روز میباشد.
تلفنهای ضروری از جمله اورژانس، آتش نشانی، هلال احمر، امداد رسانی اداره گاز، امدادرسانی اداره برق امداد رسانی اداره آب و فاضلاب نیز بر روی این اپلیکیشن نصب شده است.
وی در پایان با اشاره به چگونگی دریافت این اپلیکیشن، گفت: دریافت این اپلیکیشن کاملا رایگان است و همه مردم میتوانند از طریق «سیب اپ» و «کافه بازار» و یا شماره گیری #۶۶*۶۶۵۵* آن را دریافت کنند.
انتهای پیام/ز