معاون فناوری شرکت ملی پست گفت : در حال حاضر ۶۴ درصد ساختمان‌های شهری کشور صاحب آدرس استاندارد شده اند.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه  ؛کاظم میرزایی معاون فناوری شرکت ملی پست در حاشیه برگزاری گردهمایی تبیین اهداف و بهره مندی دستگاه‌های اجرایی از پروژه ملی GNAF که در اداره کل پست استان کرمانشاه برگزار شد با اشاره به شروع پروژه ملی GNAF (استانداردسازی نشانی مکان) از دو سال پیش، گفت : با توجه به متولی بودن شرکت ملی پست در بحث کُدپستی و بانک اطلاعاتی نشانی‌ها، اجرای پروژه GNAF نیز به این شرکت واگذار شد که البته در مسیر اجرای این پروژه سایر سازمان‌ها مطابق با وظایف تعریف شده در آیین نامه اجرائی GNAF همکاری دارند.

وی با بیان اینکه بر مبنای نقشه‌های پارسل بندی (مشخص‌شدن محدوده هر ملک در نقشه) در هر شهر، کار ژئوکُدینگ (تعیین طول و عرض جغرافیایی هر مکان) انجام می‌شود، گفت : در حال حاضر "پایگاه نشانی استاندارد" در ۷۸ شهر کشور تشکیل شده است.

میرزایی افزود: افراد در این شهر‌ها که عمدتا مراکز استان‌ها و شهر‌های بزرگ هستند می‌توانند با مراجعه به سامانه "یکپارچه نشانی‌های ایران" به آدرس sina.post.ir از آدرس استاندارد خود مطلع شوند.

وی افزود: در آدرس استاندارد سه شاخصه وجود دارد که شامل محله، معبر آخر منتهی به درب مکان و پلاک است.

میرزایی گفت: با اجرای این پروژه، طول و عرض جغرافیائی برای هر مکان در کشور به دست می‌آید و پایگاه نشانی مکان محور و استانداری ایجاد می‌شود که هموطنان می‌توانند با مراجعه به سامانه فوق به آدرس استاندارد و مکان ملک روی نقشه دسترسی پیدا کنند.

معاون فناوری شرکت ملی پست با اشاره به پنج ساله بودن اجرای پروژه GNAF گفت: اجرای این پروژه پیش نیاز‌هایی دارد که یکی از آن‌ها داشتن نقشه پارسل بندی است که در بسیاری شهر‌ها نداریم یا بصورت محدود وجود دارد، بطوری که در سه سال گذشته از مجموع بیش از ۱۲۶۰ شهر کشور تنها نقشه پارسل بندی ۳۰۰ شهر را به دست آوردیم که تشکیل پایگاه نشانی استاندارد، برای ۷۸ شهر در سال ۹۶ انجام شد و بقیه برای سال ۹۷ در دستور کار قرار دارد که عمدتا مراکز استان‌ها و شهر‌های بزرگ کشور را شامل می‌شود.

وی افزود: با توجه به انجام پروژه در این تعداد شهر، هم اکنون ۶۴ درصد ساختمان‌های شهری کشور صاحب آدرس استاندارد هستند.

وی افزود: علاوه بر این ساختمان‌هایی که پلاک ندارند و معابری که نام ندارند مانعی دیگری بر سر راه پیشرفت سریع این پروژه هستند، زیرا در آدرس استاندارد دو شاخص آن معبر و پلاک است.

میرزایی گفت: روستا‌های کشور نیز در فاز بعدی پروژه مد نظر قرار دارد که در آنجا نیز مشکلات به مراتب بیشتر است، چون نقشه‌های پارسل بندی آن‌ها را نداریم و یا قدیمی است و از طرفی در بسیاری روستا‌ها معابر و پلاک نداریم .

 

 

انتهای پیام/د

متولی بودن شرکت ملی پست در بحث کُدپستی و بانک اطلاعاتی نشانی‌ها

 

برچسب ها: پست ، کدپستی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.