آیت‌الله مکارم‌شیرازی گفت: چرا ما یک هفته‌ای برای حوزه‌های علمیه نداریم که در آن خدمات حوزه برای مردم بیان شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی مرجع تقلید شیعیان پیش از ظهر امروز در جلسه درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با نقل حدیثی اخلاقی از رسول گرامی اسلام گفت: بر اساس این حدیث، بپرهیزید از اینکه آثار محسنین در تو باشد، اما واقع محسنین در تو نبوده و در روز قیامت در زمره ریاکاران محشور شوی و آبرویت در آن روز از بین برود.

وی افزود: چرا ما یک‌ هفته‌ای برای حوزه‌های علمیه نداریم که در آن خدمات حوزه برای مردم بیان شود، باید خبررسانی صورت بگیرد تا حوزویان خدمات خود را برای مردم بازگو کنند.

آیت‌الله مکارم شیرازی تحصیل تعداد بی‌شمار طلاب خارجی را یکی دیگر از خدمات حوزه بیان کرد و ادامه داد: انقلاب اسلامی از شهر مقدس قم و حوزه‌های علمیه برخاسته شده و باید هفته‌ای بنام حوزه‌های علمیه نام‌گذاری شود تا در آن خدمات حوزه برای مردم بازگو شود.

وی با اشاره به برخورد شدید اسلام با ریاکاران گفت: انسان ریاکار گرفتار نوعی شرک بوده و در قیامت از او به‌عنوان مشرک خطاب می‌شود، چراکه در صورت رواج ریاکاری در جامعه شرک در جامعه رواج پیدا می‌کند.

مرجع تقلید شیعیان ابراز کرد: انسان ریاکار به دنبال کاری است که بیشتر در دید مردم باشد و ریاکاری عمل را از محتوا خالی می‌کند، فلسفه برخورد اسلام با ریاکاری همین است که عمل از محتوا خالی نباشد.

آیت‌الله مکارم شیرازی یکی از شاخه‌های ریاکاری در جامعه را عوام‌فریبی دانست و افزود: این مسئله سبب خالی شدن جامعه از محتوا می‌شود، پناه‌برخدا اگر در جامعه کار کردن خالی از محتوا شود، و اهل علم باید از این مسئله بیشتر بپرهیزند و فقط برای خدا کار کنند.

وی در ادامه با اشاره به مسائل جاری کشور گفت: ما باید خدمات حوزه را به جامعه بیان کنیم تا کسانی که فکرشان تخریب حوزه است بفهمند در دنیا چه خبر است، گاهی باید اعمال نیک را تابلو کرد تا دنیا بفهمد چه خبر است.

مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه یکی از محرومیت‌های حوزه این بوده که خبررسانی و اطلاع‌رسانی کافی ندارد، تصریح کرد: چند روز پیش شورای عالی حوزه به دیدار ما آمده بودند و یک سری آمار و اطلاعات می‌دادند که قابل‌تأمل است، قبل از انقلاب تعداد مدارس دینی خواهران در کل کشور ۴۸۸ مدرسه با طلاب خواهر و اساتید است، و طلاب خواهر در سطوح مختلف تحصیلی ۶۲ هزار نفر در کشور هستند.

آیت‌الله مکارم شیرازی ادامه داد: تعداد فارغ‌التحصیلان طلاب خواهر ۵۰ هزار نفر و تعداد اساتید ۷ هزار و ۳۰۰ نفر است، همچنین تعداد رشته‌ها ۱۸۰ شاخه و رشته درسی بوده و این‌ها غیر از بخش جامعه الزهرا (س) است که ۱۶ هزار نفر طلبه دارد.

وی تأکید کرد: هر آدم با ایمان مقید باشد که یک انسان علاقه‌مند به اسلام درست کند، کسی باور نمی‌کرد روزی ۶۲ هزار طلبه خواهر در کشور داشته باشیم، در میان این‌ها مجتهدینی در حال تربیت هستند که می‌توانند بهتر برای هم‌جنسانشان تعلیم و تعلم کنند.

انتهای پیام/الف

هفته‌ای به نام «حوزه‌های علمیه» نام‌گذاری شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.