خوشبختانه فرش ایرانی در تمام دنیا متقاضیان خاص خودش را دارد و جایگزینی برای هنر قالیبافان ایرانی نیست.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، سیدمحمد احمدی در جلسه کارگروه فرش استان با اشاره به اینکه قریب به ۲ میلیون نفر در سطح کشور در صنعت فرش‌بافی فعالیت دارند، گفت: حدود ۱۳ هزار و ۴۰۰ نفر فرش‌باف گیلانی در بخش‌های کارگاهی و خانگی مشغول فعالیت هستند که ۹ هزار نفر از آنان تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی قرار گرفته‌اند.

وی به وجود برخی مسائل و مشکلات صنفی در مسیر تولید فرش اشاره کرد و افزود: تلاش ما بر این است تا با استفاده از امکانات و ظرفیت‌های موجود و از طریق راهبری، نظارت و تسهیل زمینه‌ها دغدغه‌های موجود را برطرف کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار بر ضرورت توسعه و ترویج تولیدکنندگان فرش در سطح استان تأکید و تصریح کرد: از فرصت‌های برگزاری دوره‌های آموزشی در جهت جذب نوآموزان به صنعت فرش، ارتقاء مهارت قالیبافان و دوره‌های تخصصی برای طراحان، رنگرزان و ناظران فنی برای توسعه این صنعت استفاده می‌کنیم.

وی تولیدات صنایع دستی استان گیلان را بسیار فاخر ارزیابی و خاطرنشان کرد: ایجاد بستری برای عرضه دائمی محصولات تولیدکنندگان صنایع دستی به ویژه فرش‌بافان منجر به گسترش فعالیت در این بخش می‌شود.

سیدمحمد احمدی افزود: در مناسبت‌های مرتبط با حوزه صنایع دستی می‌توانیم با ایجاد نمایشگاه عرضه محصولات در مناطق پربازدید شهری از تولیدکنندگان صنایع دستی و قالی‌بافان حمایت کنیم.

انتهای پیام/آ

قالی بافی هنر ایرانی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۷ ۲۸ دی ۱۳۹۷
در گیلان هنر حصیربافی ، سبد بافی ، رشتی دوزی و ... جزء صنایع دستی بومی محسوب میشود و نه قالیبافی که مربوط به مناطق عشایری یا مناطق گرمسیری است!
به جای قالیبافی صنایع بومی خودمان را حمایت کنید.