دولت آمریکا در یک ارزیابی داخلی به شکست سیاست فشار به ایران و عدم تحقق اهداف کارزار «فشار حداکثری» اذعان کرده است.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از المانیتور، دولت ترامپ در یک ارزیابی داخلی از سیاست فشار حداکثری خود علیه ایران به این جمع‌بندی رسیده که این سیاست در تحقق اهداف اولیه خود شکست خورده است.

اندیشکده «گروه بین‌المللی بحران» در گزارش تازه خود به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا نوشته است: «یک ارزیابی داخلی اولیه که توسط دولت انجام گرفته، به این نتیجه رسیده که رویکرد ایالات متحده هنوز نتوانسته رفتار ایران را محدود کند یا این کشور را پای میز مذاکره بکشاند.»

المانیتور نوشته است که یک مقام شورای امنیت ملی آمریکا از اظهار نظر درمورد این ارزیابی خودداری کرده است. وزارت خارجه آمریکا هم وجود این ارزیابی را رد یا تایید نکرده و صرفا گفته است که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای، ایران را از میلیاردها دلار درآمد نفتی محروم کرده است.

این مقام دولت آمریکا همچنین از بروز آشوب و ناآرامی در ایران حمایت کرده و چنین ناآرامی‌هایی را «شجاعانه» خوانده است.

بر اساس این گزارش، جمع‌بندی این گزارش مبنی بر شکست سیاست فشار حداکثری به ایران ممکن است مقام‌های آمریکایی را به سمت تلاش برای متقاعد کردن اتحادیه اروپا به فشار علیه ایران سوق دهد. علاوه بر این، احتمال می‌رود که آمریکا [برای ترغیب ایران به خروج از برجام] آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را برای ایجاد یک «بحران بازرسی» در مورد پرونده هسته‌ای ایران تحت فشار قرار دهد.

در حالی که آژانس در سه سالی که از اجرای توافق هسته‌ای می‌گذرد همواره پایبندی ایران به این توافق را تایید کرده، اما در ماه‌های گذشته رژیم صهیونیستی با انتشار آنچه اسناد برنامه هسته‌ای ایران خوانده، تلاش کرده تا آژانس را علیه ایران برانگیزد. این هفته «جان بولتون» مشاور امنیت ملی دولت آمریکا نیز با استناد به همین پرونده‌سازی، ایران را به تلاش برای ساخت سلاح هسته‌ای متهم کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا ، برجام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۴ ۲۹ دی ۱۳۹۷
برای رسیدن به هر فایده‌ای باید متحمل هزینه هایی شد. این همیشه صادق بوده و خواهد بود. بنابراین آمریکا برای رسیدن به فایده تحریم ها علیه ایران باید هزینه هایی را متقبل شود، از قبیل از دست رفتن وجهه سیاسی و نظامی آمریکا در نزد اذهان عمومی جهانیان و به خطر انداختن جان نظامیان آمریکایی مستقر در منطقه آسیای غربی حداقل تا فاصله دو هزار و پانصد کیلومتری مرزهای ایران و مصمم تر و منسجم تر شدن ملت ایران و........ و نهایتا اگر تحریم ها جواب نداد؛ افزایش قدرت روز افزون ایران در داخل کشور و منطقه و فرا منطقه ای و جرأت پیدا کردن دیگر کشورهای تحت سلطه آمریکا و فرو ریختن هژمونی جهانی آمریکا و سرانجام از دست رفتن همه چیز برای آمریکا و سقوط و انزوا و شاید هم تجزیه. حال خود دولت مردان آمریکا محاسبه کنند آیا عاقلانه است چنین هزینه گزافی برای رسیدن به به فایده‌ای که هرگز محقق نخواهد شد.
ما ایرانی ها سختی می کشیم و می‌ایستیم ، خون میدهیم و می‌ایستیم ، و ایستاده می میریم ولی تسلیم شیطان بزرگ آمریکا نمی شویم. مرگ بر آمریکا و منافقین نفوذی.
Netherlands
ناشناس
۰۱:۰۴ ۲۹ دی ۱۳۹۷
هنوز ۲ ماه نشده چ مذاکره ای
وایسا سال بعد ببین
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۲۰:۳۱ ۲۸ دی ۱۳۹۷
ملت ایران بد بخت شده اند،شما که حالیتون نیست مردم با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته اند مدیون هستید،شما که دا رید حقوق های نجومی میگیرید باید اخرت بدی داشته باشید،تحریم ها بر مسولین اثر نداشته ولی برای مردم فقیر ایران اثر زیاد داشته،خدایا فقط زودتر صاحبش را به ظهور نزذیک کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۲ ۲۸ دی ۱۳۹۷
ما با توان خودمون خیلی بهتر از این اوضاع میتونیم زندگی کنیم حتی بهتر از قبل از تحریما اراده مسئولین بر این مهم نیست
آخرین اخبار