در کنار آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در حوزه‌های خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر، این آموزش‌ها را در گردشگری و کشاورزی نوین متمرکز می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، محمد حسینی  مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان با بیان اینکه بایستی توسعه منابع انسانی را در واحد‌ها و بنگاه‌های اقتصادی پیگیری کنیم، گفت: با توسعه منابع انسانی واحد‌ها به صرفه اقتصادی خواهند رسید چراکه کسب و کار موفق بایستی به طور مستمر، یادگیرنده باشد در غیراینصورت از بازار دور می‌شود.

وی به تفاهمنامه‌های مختلف سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای اشاره و تصریح کرد: بر اساس این تفاهمنامه ها، بخشی از کار این است که واحد‌ها را جذب و به آن‌ها خدماتی مانند مشاوره آموزش ارائه دهیم.

حسینی با بیان اینکه ۲۵ تا ۳۰ درصد آموزش‌ها را به بخش شاغلان اختصاص می‌دهیم، افزود: مسیر دیگر کار ما آموزش کارجویان است که در این بخش مهمترین سیاست آن است که آموزش‌ها را مبتنی بر بازار کار هدفمند کنیم.

وی با اشاره به ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مراکز دولتی و خصوصی توسط مربیان در رشته‌های خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و کشاورزی اظهار داشت: این آموزش‌ها زمانی می‌تواند در مسیر توسعه استان قرار گیرد که به سیستم اشتغال متصل باشد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان ارتباط با بخش خصوصی و افراد دارای پروژه را از جمله برنامه‌ها و پروژه‌های تعریف شده فنی و حرفه‌ای گیلان نام برد و بیان داشت: بایستی بتوانیم با آینده پژوهی به سراغ مشاغل استان برویم و به عبارتی نیازآفرینی کنیم.

حسینی تصریح کرد: بایستی رشته‌های جدید و مدرن را متناسب با نیاز بازار کار، شناسایی و آموزش‌ها را بر مبنای آن تعریف کنیم تا مفید باشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که نتوانسته ایم کارآموزی لازم را برای بازار کار از طریق آموزش‌های رسمی داشته باشیم، تصریح کرد: در این رهگذر نکته‌ای که به نظر می‌رسد اینست که چرا اینقدر به آموزش‌های غیررسمی در مقایسه با آموزش‌های رسمی بی توجهی شده است؟

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان با اشاره به طرح مهارت افزایی دانشجویان از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همکاری فنی و حرفه‌ای در اجرای این طرح خاطرنشان کرد: واقعیت این است که جوانان را به خوبی برای ورود به بازار کار آماده نکرده ایم.

حسینی با تاکید بر ضرورت شناساندن آموزش‌های مهارتی به اقشار مختلف و معرفی مهارت آموزان موفق در جامعه اظهار داشت: بایستی فضایی برای ارتباط با مردم فراهم کنیم که در این باره رونمایی از نرم افزار‌های موبایلی را در دستور کار داریم.

وی در خاتمه سخنانش با اشاره به تفاهم نامه همکاری بین استانداری گیلان و سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه گردشگری خاطر نشان کرد: این تفاهمنامه در راستای ارتقای توانمندی و مهارت افزایی نیروی انسانی فعال در حوزه گردشگری گیلان با موضوع مهارت آموزی خدمات گردشگری منعقد شد که بر اساس این تفاهمنامه ۴۰ میلیارد ریال به آموزش‌های مهارتی در حوزه گردشگری گیلان اختصاص یافته است.

در زمان حاضر، ۲۱ مرکز دولتی، ۱۵۳ کارگاه ثابت در مراکز دولتی، ۲۱۵ مربی شاغل در بخش دولتی، ۶۲۸ موسسه کارآموزی آزاد فعال فنی و حرفه‌ای با دو هزار و ۲۲۶ مربی شاغل در این موسسه‌ها در استان فعال است.

انتهای پیام/آ

طرح مهارت افزایی دانشجویان از سوی وزارت علوم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۵:۲۳ ۲۹ دی ۱۳۹۷
کشاورزی و گردشگری در تضاد با هم قرار دارند و توسعه گردشگردی بصورت بوم گردی و ویلا سازی نتیجه ای جز نابودی شالیزارها و باغات مرکبات و باغات چای را ندارد...