به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیست و یکمین گردهمایی معاونین اجتماعی استانها و پلیسهای تخصصی ناجا که صبح امروز برگزار شد، در رابطه با تبلیغات محیطی که به زبان انگلیسی هستند، اظهار کرد: کانونهای آگهی و تبلیغاتی باید قانون منع به کارگیری حرف و الفاظ خارجی را اجرا کنند و اگر این قانون رعایت نشود با متخلفان برخورد میشود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: طبق قانون ۷۰ درصد حروف به کار رفته در محصولات تبلیغاتی باید فارسی باشند و این قانون باید در مورد تابلوها هم اجرا شود.
وی در خصوص تبلیغات کلاسهای کنکور نیز اظهار کرد: در مورد کنکور با وزارت آموزش و پروش همکاری کردیم و فضای تبلیغ آن در رسانهها به حداقل رسیده است. در حوزه انتشار کتب کمک درسی کنکور هم با وزارت آموزش و پرورش جلساتی داشتیم.
صالحی در خصوص همکاری این وزارتخانه با کلانتریها گفت: در نیروی انتظامی، پلیس و کلانتریهای تخصصی ایجاد شده و در پیشگیری از جرم کمک کرده است.
وی گفت: رسانههایی که با وزرات ارشاد در ارتباط هستند باید بتوانند کارکرد این کلانتریها را معرفی کنند تا از وقوع جرم پیشگیری شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در رابطه با ساخت فیلمهایی با موضوع پیشگیری از وقوع جرم بیان کرد: هر سال، ۸۰ تا ۱۰۰ فیلم بلند در کشور تولید میشود و این فیلمها با وزارت ارشاد دو گونه مناسبات دارند؛ فیلمهایی که فقط از این وزارت خانه مجوز میگیرند و فیلمهای که مورد حمایت قرار میگیرند.
صالحی با بیان اینکه در مورد فیلمهایی که فقط از وزارت ارشاد مجوز میگیرند تلاش میکنیم آسیبهای اجتماعی را گسترش ندهند، خاطرنشان کرد: جلوگیری از وقوع جرم نیز در دستور کار فیلمهایی است که مورد حمایت وزارت ارشاد و بنیاد فارابی هستند.
وی در خصوص قاچاق محصولات فرهنگی گفت: قاچاق محصولات فرهنگی مهم است و به مالکیت فرهنگی و اقتصاد فرهنگ آسیب میزند و به همین دلیل در ماههای اخیر شاهد همکاری پلیس با وزارت ارشاد بودیم و یک میلیون کتاب قاچاق کشف شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: به نظر میآید یکی از حوزههای قابل تعامل بین پلیس و وزارت ارشاد در حوزه قاچاق کالا باشد.
انتهای پیام/