وی افزود: اولویت اول این کارگروه ساماندهی و برخورد قاطع با متخلفان و واحدهای صنفی است که امنیت غذایی شهروندان را به مخاطره میاندازند.
سالاری گفت: رعایت موارد بهداشتی از سوی تمامی اصناف الزامی است و چنانچه قصور و کوتاهی از سوی هر شخصی صورت پذیرد با قاطعیت و وفق مقررات مربوطه با آنها برخورد خواهد شد
وی افزود: از این پس هیات عالی امنیت غذایی به صورت سرزده از واحدهای صنفی مختلف از جمله اغذیه فروشی ها، شیرینی فروشی ها، مراکز عرضه مواد پروتئینی و گوشتی (مرغ و ماهی و گوشت قرمز) و همچنین مراکز عرضه دام و کشتارگاهها بازدید بعمل خواهد آورد و در محل با نظر کارشناسان مربوطه تصمیم قضائی اخذ خواهد شد.
رییس حوزه قضایی فاریاب تصریح کرد: با راه اندازی این کارگروه در آینده نزدیک مکانهای عرضه دام که در سطح شهر و حاشیه شهر و مناطق مسکونی وجود دارد و باعث به خطر افتادن سلامت مردم میشوند، ساماندهی خواهند شد.
سالاری اظهار داشت: در شهرستان فاریاب بالغ بر ۱۴ هزار راس دام سنگین (گاو) و در این فصل بیش از ۲۱۰ هزار راس دام سبک (گوسفند) وجود دارد، لذا ساماندهی این حجم بالای دام ضرورت دارد.
وی گفت: وظیفه همهی ما اطلاع رسانی، فرهنگ سازی در بین مردم میباشد و در این خصوص باید از تمام ظرفیتها در جهت فرهنگ سازی استفاده شود.
انتهای پیام/ح