به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ،فاطمه خمسه رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: طی ۴۰ سال گذشته ظرفیت واحدهای طیور استان از دو میلیون و ۵۵۰ هزار قطعه مرغ گوشتی به بیش از ۱۰ میلیون قطعه رسیده است یعنی در این مدت تولید و ظرفیت مرغداریهای استان بین ۴ تا ۵ برابر افزایش داشته است.
به گفته خمسه، قبل از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تولید گوشت مرغ در استان قزوین یازده هزار تن در سال بود که تولید این محصول طی ۴۰ سال گذشته با حمایتهای دولت و تمایل سرمایه گذاری دراین بخش به بیش از ۶۰ هزار تن در سال افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: تولید تخم مرغ در اوایل انقلاب در واحدهای تخم گذار استان ۳۴ هزار تن در سال بود که تولید این محصول با افزایش نسبی بیش از ۷۰ هزار تن در سال ۹۷ رسیده است.
انتهای پیام/ک