به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمد علی دهقان سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمان گفت: سنجش آمار ارائه شده در حوزه اشتغال و تعیین درصد تسهیلات ارائه شده به افراد، نوع مهارت و رده سنی افراد متقاضی اشتغال یکی از ضرورت های مهم توسعه اشتغال در استان است.
وی تصریح کرد: اشتغال مهمترین ضرورت کشور است و دستگاه ها تا 15 بهمن ماه فرصت دارند برنامه خود را برای انجام تعهدات اشتغال در سال 98 به استانداری اعلام کنند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تصریح کرد: برای برنامه ریزی بهینه در حوزه اشتغال، توجه به بحث اشتغال زنان و نقش پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان مهم است و باید به آن توجه شود.
دهقان با اشاره به لزوم ایجاد مشاغل پایدار در سطح استان گفت: وقتی فردی امسال 2 ساعت حق التدریس در یک دانشگاه دارد و شاغل محسوب می شود؛ چه اعتباری وجود دارد که این فرد همین دو ساعت تدریس را در سال بعد داشته باشد و از این منظر باید به سمت ایجاد اشتغال های پایدار در سطح استان پیش برویم.
وی اظهار داشت: مطابق با گزارش های ارائه شده توسط 40 دستگاه استان، از مجموع 34258 تعهد اشتغال این دستگاه ها در سال 97، تعداد 32274 شغل تاکنون ایجاد شده است.
وی با تقدیر از عملکرد 11 دستگاه استانی برای ایجاد اشتغال افزود: از مجموع 27847 تعهد اشتغال سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال و جنوب، کمیته امداد، بنیاد مسکن، بهزیستی، جهاد کشاورزی شمال و جنوب، دانشگاه های علوم پزشکی سیرجان، جیرفت و کرمان، صندوق کارآفرینی امید، آموزش و پرورش در سال 97، تاکنون 27237 شغل در سطح استان ایجاد شده است و نشان دهنده میزان فعالیت این دستگاه ها برای ایجاد اشتعال است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گفت: باتوجه به نزدیک شدن به ماه های پایانی سال، برخی از دستگاه ها عملکردی کمتر از 90 درصد برای انجام تعهدات اشتغال دارند و لازم است تا پایان بهمن ماه به این سقف برسند.
مدیر کل دفتر امور اقتصادی استانداری نیز در این جلسه گفت: در بحث تسهیلات روستایی، 239 میلیارد تومان اعتبار به پنج بانک توسعه تعاون، صندوق کارآفرینی امید، پست بانک و بانک های کشاورزی شمال و جنوب استان واگذار شده است و تقریبا همه این اعتبار واگذار شده، جذب شده است.
رضا سنجری با اشاره به دو محدودیت در بحث تسهیلات روستایی افزود: از طرفی اغلب افراد متقاضی دریافت تسهیلات خواستار سرمایه گذاری در حوزه دامپروری هستند و از طرف دیگر، در بحث ضمانت های بانکی متقاضیان دارای مشکلاتی هستند و باید رفع شود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز در این جلسه اظهار داشت: یکی از چالش های جدی در بحث اشتغال، کامل نبودن اطلاعات افراد متقاضی اشتغال است.
رضا اسماعیلی افزود: طی سال 96 در مجموع تعداد 20 هزار نفر به افراد تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی در استان اضافه شده است ولی اسامی این افراد در هیچ سامانه ای به عنوان فرد دریافت کننده اشتغال ثبت نشده است.
انتهای پیام/س