به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در حاشیه مراسم افتتاح نمایشگاه طرحهای برگزیده پلاسکو نو اظهار کرد: باید از حادثه پلاسکو عبرت بگیریم و آن را به یک فرصت برای ارتقای ایمنی تبدیل کنیم.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه پس از وقوع حادثه پلاسکو دستورالعمل ایمنی نوشته شد، افزود: در چند ساختمان مرتفع پایتخت نیز کارهای مرمت و ایمنی برای مقابله با حریق انجام شد.
وی ادامه داد: ساختمان آلومینیوم و ساختمانهای ساخته شده در دهههای ۴۰ و ۵۰ که در برابر حریق ایمنیهای لازم را نداشتند، با ابلاغ دستورالعمل ایمنی به ساختمانهای ایمن تبدیل شدند.
گلپایگانی با بیان اینکه ۳ هزار و ۲۰۰ ساختمان بالای ۸ طبقه شناسنامه ایمنی دریافت کردند تا برای این ساختمانها یک نقشه عملیاتی آتشنشانی به وجود آید، بیان کرد: در صورت وقوع حریق، ارتباط سازمان آتشنشانی با این ساختمانها به سرعت برقرار میشود.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه باید یک شبکه مانیتورینگ برای اتصال سازمان آتشنشانی به ساختمانهای بلند برقرار شود، تصریح کرد: ۳ هزار کارشناس سازمان نظام مهندسی و ۱۲۳ نفر از نیروهای دفاتر خدمات الکترونیک برای آشنایی و کنترل نقشهها و الزامات حریق آموزش داده شدهاند.
وی اضافه کرد: همچنین کمیته ایمنی حریق در مناطق مختلف تهران تشکیل شد تا با دستور قضایی وارد عملیاتهای اجرایی و ایمنی محلات شوند.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به اینکه آییننامه مفصلی برای تمام ساختمانهای پایتخت در ۶ جلد تنظیم شده است، اظهار کرد: حادثه پلاسکو باید به یک فرصت تبدیل شود.
گلپایگانی با بیان اینکه با هماهنگی و همکاری سازمان بنیاد مستضعفان طراحی ساختمان جدید پلاسکو در دو نوبت انجام شد، گفت: با برگزاری دو مسابقه و دریافت طرحهای ساخت پلاسکوی نو اقدامات خوبی در شناسایی ایدههای خلاق انجام شد و امروز هم این طرحها به نمایش گذاشته شد.
انتهای پیام/