یوسفی گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۹ هزار و ۲۰۰ و مرغ آماده به طبخ درخرده فروشی‌ها ۱۳ تا ۱۴ هزار تومان است.

آخرین تحولات بازار مرغ/قیمت مرغ به نرخ مصوب می رسدمحمد یوسفی رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۹ هزار و ۲۰۰، مرغ آماده به طبخ میدان بهمن ۱۱ هزار و ۷۰۰ و خرده فروشی‌های سطح شهر ۱۳ تا ۱۴ هزار تومان است.

وی از کاهش قیمت مرغ طی روز‌های آتی در بازار خبر داد و گفت: با توجه به روند کنونی عرضه و تقاضا پیش بینی می‌شود که قیمت مرغ تا ۱۵ بهمن  به نرخ ۱۰ تا ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان برسد و مجدد به سبب ازدیاد تقاضا با روند صعودی در بازار روبرو شود.

یوسفی ضمن انتقاد از بازار کنونی نهاده‌های دامی گفت: هم اکنون هر کیلو کنجاله سویا با نرخ ۳ هزار و ۴۵۰ تا ۳ هزار و ۸۰۰ تومان و ذرت یک هزار و ۷۰۰ تا یک هزار و ۸۰۰ در بازار آزاد به مرغداران توزیع می‌شود، درحالیکه قیمت کنجاله سویا نباید بالاتر از ۲ هزار و ۵۵۰ و ذرت یک هزار و ۵۰۰ تومان باشد.


بیشتر بخوانید: فروش مرغ بالاتر از ۱۰ هزار تومان ممنوع شد


رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی در پایان تصریح کرد: هم اکنون مرغداران با مشقت‌های فراوان نهاده‌های مورد نیاز خود را از بازار خریداری می‌کنند که این امر بر افزایش قیمت تمام شده تولید تاثیر بسزایی دارد.

بیماری نیوکاسل عامل اصلی گرانی مرغ در بازار/ قیمت مرغ به نرخ مصوب خود می رسد

یک منبع آگاه در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، از آغاز روند نزولی قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: با توجه به توزیع مناسب مرغ گرم و منجمد با نرخ‌های مصوب پیش بینی می‌شود که قیمت مرغ گرم در روز‌های آتی به نرخ مصوب خود یعنی ۱۰ تا ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان برسد.

وی افزود: هم اکنون خرده فروشی‌ها حق دارند که طبق فاکتور تنها ۱۰ درصد سود برای فروش نرخ مرغ به مصرف کننده لحاظ کنند و در صورت عرضه با قیمت‌های غیر معقول، دستگاه‌های ذی ربط برخورد جدی با متخلفان خواهند داشت.

یک منبع آگاه در پایان از شیوع بیماری نیوکاسل در واحد‌های مرغداری خبر داد و گفت: شیوع بیماری نیوکاسل در واحد‌های مرغداری و کاهش جوجه ریزی یکی از عوامل اصلی گرانی ۱۵ تا ۲۰ درصدی قیمت مرغ در بازار به شمار می‌رود که انتظار می‌رود با پایان فصل سرما، بیماری در واحد‌ها کاهش یابد تا با مشکل کمبود جوجه ریزی در واحد‌ها روبرو نشویم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار