به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، امین باقری فرماندار ریگان ،امروز در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان ریگان با انتقاد شدید نسبت به بی توجهی و نگاه تبعیض آمیز سازمان برنامه و بودجه و مسئولین استانی به شهرستانهای محروم شرق استان کرمان شامل ریگان ، فهرج و نرماشیر گفت: در کشور هیج شهری بحرانیتر از ریگان وجود ندارد و طوفانهای شن مشکلات زیادی به زیر ساختها وارد نموده است و زندگی مردم فلج کرده است.
فرماندار ریگان با اشاره به اینکه مردم شهرستان طی چند روز در بدترین شرایط آب وهوایی در این شهرستان قرار گرفتند ابراز کرد: در این طوفان شدید شن و وضعیت بحرانی ریگان چندین مرتبه با استان تماس گرفتم تا وضعیت بحرانی شهرستان را گزارش دهم، اما کسی پاسخگو نبود.
باقری اظهار کرد: ریگان یکی از شهرستانهای بحرانی استان کرمان در زمینه بروز گرد وغبار میباشد، اما مسئولین استان هیچ توجهی به مردم این شهرستان ندارند.
وی بیان داشت: هر چه منابع و اعتبارات کشوری برای این شهرستان بحرانی اتخاذ شده در شهرستانهای جنوبی هزینه میشود .
فرماندار ریگان ابراز کرد: چرا سازمان برنامه و بودجه نگاه تبعیض آمیز نسبت به شهرهای محروم دارد چرا باید اعتبار ویژه ۸۶۰ میلیاردی نوبخت به جنوب اختصاص بدهند، اما شهرهای محرومی مانند ریگان دیده نشود .
باقری با اشاره به اینکه چرا در عنبر آباد بیمارستان ۱۲۰ تخت خوابی ساخته شود در حالی که فاصله اش تا بیمارستان جیرفت بسیار کمتر از نرماشیر و بم است، اما در شهرستانهای شرقی سازمان برنامه و بودجه محدودیت قانونی قائل میشود و شهرستان ریگان با ۹۰ هزار نفر جمعیت بیمارستان ۳۵ تخت خوابی دارد و باید به کمک اعتبارات غیر دولتی ساخته شود و بیمارستان بدون حصار و راه دسترسی راه اندازی شود .
وی اظهار کرد : رودری و نوبخت تکلیف ما را مشخص کنند اگر ریگان را در استان کرمان نمیبینید حداقل به سیستان و بلوچستان بپیوندیم تا مردم ما این همه تبعیض را نبینند.
فرماندار ریگان بیان داشت: روسای ادارات شهرستان اگر نمیتوانند از حق مردم در ادارات کل خود دفاع کنند از سمت خود استعفا دهند .
باقری افزود: چرا اعتبار ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی آب آشامیدنی شهر گنبکی را که از اعتبارات شهرستان ریگان تخصیص داده شده را به شهری دیگر دادید .
فرماندار ریگان افزود : هنوز در ۱۰۰ متری از فرمانداری ریگان دانش آموزان در کانکس و در شرایط بد آب وهوایی درس میخوانند که این بدترین درد در این شهرستان بحرانی استان میباشد.
باقری با اشاره به اینکه ۱۶ درصد راه آسفالته در این شهرستان وجود دارد بیان داشت: سازمان برنامه و بودجه استان تا کنون در این زمینه چاره اندیشی نکرده است.
وی بیان داشت:همه به دنبال سیاسی کاری هستند که این امر ریگان و شرق استان را به فراموشی سپرده است .
تا کنون گرد و غبار شدید ۱۶ روستا را در ریگان خالی از سکنه وبیش از ۱۵۰ روستا را در محاصره شنهای روان قرار دارده است.
ریگان با ۹۰ هزار نفر جمعیت تا مرکز استان ۲۸۵ کیلومتر فاصله دارد.
انتهای پیام/ی