به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمود دشت بزرگ، مدیر عامل شرکت برق منطقهای خوزستان به بدهی بیش از ۲ هزار میلیارد ریال صنایع بابت هزینه برق مصرفی به این شرکت اشاره کرد و گفت: برای نگهداری و بهینه سازی شبکه برق، صنایع باید به تعهدات خود در پرداختیها عمل کنند.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در پروژههای تعمیر، نگهداری و توسعه شبکه برق از منابع داخلی صنعت برق هستند بیان کرد: این منابع باید از محل وصول درآمدهای حاصل از فروش برق به مشترکان تامین گردد.
دشت بزرگ با اشاره به اینکه نگهداری شبکه موجود و توسعه آن رابطه مستقیمی با وصول درآمدهای حاصل از فروش برق به مشترکان دارد، اذعان داشت: هزینه نگهداری شبکه موجود در یک سال به سرمایه گذاری یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی نیاز دارد و طبق برنامه ششم توسعه برای توسعه و احداث ظرفیتهای جدید در استان خوزستان سالیانه ۲۰ هزار میلیارد ریال باید در شبکه سرمایه گذاری انجام شود.
این مقام مسئول تاکید کرد: مسلم است با چنین هزینههای سنگینی اگر نتوانیم از محل فروش برق به صنایع کسب درآمد داشته باشیم یا پرداختیها با تاخیر بلند مدت رو به رو شود، حتی حفظ و نگهداری شبکه موجود که با زندگی مردم مرتبط است با مشکلات جدی مواجه خواهد شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان در ادامه افزود: برخی از صنایع ۲ سال است که به این شرکت بدهی برق مصرفی خود را پرداخت نکرده اند.
محمود دشت بزرگ اظهار داشت: این شرکت حامی صنایع بوده و برای کمک به آنها در پرداخت بدهی معوقه مصرفی، هم اقساطی کردن بدهیها را انجام داده است و هم با کسب موافقت از وزارت نیرو به صورت تهاتر در ازای هزینه برق مصرفی از صنایع محصولات تولیدی آن صنعت را برای استفاده در پروژههای برق خریداری میکند.
وی با بیان اینکه از وضعیت اقتصادی صنایع باخبر هستیم و با آنها همه نوع همکاری را خواهیم کرد، بیان کرد: باید بدانیم حفظ و پایداری شبکه برق که اساس و پایه زندگی مدرن است نیازمند سرمایه گذاری است و بخشی از این سرمایه گذاری از محل فروش برق تامین میشود.
انتهای پیام/گ