به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نگار میرزاد مسئول واحد مبارزه با بیماریهای غیرواگیر مرکز بهداشت شهدای والفجر در مورد ارتباط چاقی و سرطان اظهار کرد: اضافه وزن، احتمال انواع سرطان به ویژه سرطان سینه، پروستات و روده بزرگ را افزایش میدهد، افراد باید توجه داشته باشند که اضافه وزن به هنگام تولد، رابطه اندکی با خطر سرطان دارد، اما افزایش وزن در دوران بزرگسالی در تمام موارد با افزایش خطر سرطان مرتبط است.
وی توصیه کرد: لازم است از کاهش و افزایش وزن مکرر بپرهیزیم، چون تا حدودی بر خطر سرطان تأثیر دارد، مصرف مواد غذایی نشاستهای را کم کنیم و از رژیمهای غذایی که از نظر میوه و سبزیهای تازه غنی هستند، استفاده کنیم، از نوشیدنیهای شکردار پرهیزیم و این نوشیدنیها را با آب جایگزین کنیم، به اندازه مناسب غذا بخوریم و سعی کنیم وعدههای اصلی غذا حذف نشود، زیرا در این صورت ناچار به ریزه خواری میشویم، غذا را در کمال آرامش و دور از استرس و اضطراب غذا میل کنیم.
میرزاد بیان کرد: افراد باید در طول روز مقادیر فراوانی آب یا دیگر نوشیدنیهای فاقد کالری بنوشند و مصرف نوشیدنیهای حاوی قند باید محدود شود، همچنین آهسته وزن کم کنیم و به اندازه بخوابیم، زیرا کمبود خواب سبب تولید بیشتر هورمون محرک اشتها و در عین حال تولید کمتر هورمون لپتین (هورمون سیری) میشود، داشتن خواب کافی به افراد احساس راحتی و سیری میدهد و فرد را از خوردن تنقلات غیر ضروری باز میدارد که در نهایت تمام این موارد منجر میشود که فرد وزن خود را در حد ایده ال نگه دارد.
انتهای پیام/چ