کشور‌های بزرگ مانند روسیه، چین، هندوستان و حتی شرکای صمیمی آمریکا مانند اتحادیه اروپا، ژاپن، کره جنوبی، کویت، قطر و ترکیه نیز اعلام کرده‌اند در اجلاس ضد ایرانی ورشو شرکت نمی‌کنند. 

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  «سیدهادی افقهی»، کارشناس مسائل غرب آسیادر یادداشتی درباره علت تشدید دور جدید تحرکات آمریکا علیه ایران نوشت: پر واضح است که ایران توانسته است همه طرح‌های آمریکا برای محاصره و ضربه زدن به کشور و نیز تفکیک انسجام و اتحاد محور مقاومت را خنثی کند؛ بنابراین آمریکا هربار با تجدید نظر، بازشماری و باز ارزیابی محاسباتش برای وارد کردن ضربه‌های سخت‌تر وارد کار شده، اما همچنان راه به جایی نبرده است.

اجلاس ورشو به کلکسیون شکست های آمریکا اضافه شد!


بیشتر بخوانید: چرا اجلاس ضد ایرانی لهستان شروع نشده شکست خورد؟


راهبرد ضربه زدن به ایران به‌عنوان قلب محور مقاومت

در راستای همین راهبرد ضربه زدن به ایران که قلب محور مقاومت محسوب می‌‎شود و نیز به یاوران محور، اعم از حزب‌الله لبنان، فلسطین، سوریه، عراق، یمن و مردم شریف بحرین که هفت سال و اندی است زیر چکمه‌های آل سعود و آل خلیفه له می‌شوند، باعث انسجام بیشتر اعضا هم شده است.

آمریکا به تنهایی نمی‌تواند در مقابل ایران بایستد

با توجه به استحکام مقاومت، آمریکا به فکر افتاده تا اجماعی جهانی علیه ایران رقم بزند، زیرا احساس می‌کنند به تنهایی نمی‌توانند در مقابل ایران بایستند. در این راستا آن‌ها با چند مزدور حوزه خلیج فارس که در راس آن‌ها عربستان سعودی قرار دارد، اقدامات خود را آغاز کرده‌اند؛ بنابراین آمریکایی‌ها سراغ لهستان که یک کشور اروپای جدید است، رفته‌اند تا یک اجلاس ضد ایرانی را با عنوان صوری «مبارزه با تروریسم و برقراری امنیت در منطقه» راه بیندازند تا از دل آن یک هماهنگی و انسجامی علیه ایران و محور مقاومت بیرون بکشند.

اجلاس ضد ایرانی در لهستان، مرده به دنیا آمده است

البته نتایج تاکنون نشان می‌دهد که این اجلاس ضد ایرانی در لهستان، مرده به دنیا آمده است، برای اینکه توقع داشتند تا آمریکا اجرای چنین اجلاسی را اعلام می‌کند، تمام کشور‌ها برای شرکت در آن صف ببندند و بدین وسیله انتقام خود از ایران را بگیرند.

آمریکایی‌ها فکر می‌کنند با ادعاها، خزعبلات و اقدامات ناپخته‌ای که به ایران نسبت می‌دهند، می‌توانند شاهد سقوط و فروپاشی نظام سیاسی در ایران باشند. این باور خوشبینانه و به بیان رهبر معظم انقلاب، احمقانه‌شان است که فکر کنند در اجلاس ورشو می‌توانند به اجماعی ضد ایرانی دست یابند. آثار آن را در تعداد کشور‌هایی که علیه این کنفرانس اعلام موضع کرده‌اند، مشاهده می‌کنیم.

کشور‌های بزرگ مانند روسیه، چین، هندوستان و حتی شرکای صمیمی آمریکا مانند اتحادیه اروپا، ژاپن، کره جنوبی، کویت، قطر و ترکیه نیز اعلام کرده‌اند در اجلاس ضد ایرانی ورشو شرکت نمی‌کنند.

آنچه آمریکایی‌ها با برپایی اجلاس ورشو لهستان دنبالش بودند، تاکنون محقق نشده است. به گفته ترامپ، آن‌ها تاکنون ۷ تریلیون دلار در منطقه صرف کرده‌اند، اما تمام طرح‌های‌شان، با شکست مواجه شده و این برای‌شان دردناک است. چاره‌ای جز این ندارند که اقداماتی چنین میان تهی و احمقانه که چیزی هم از آن در نمی‌آید را در نظر بگیرند.

آن‌ها روزی آمدند به نام ائتلاف بین‌المللی، با داعش مبارزه کنند، ولی بعد‌ها معلوم شد، خودشان از داعش حمایت می‌کنند. یک روز آمدند در عربستان علیه یمن ائتلاف تشکیل دهند که شکست خوردند. سال گذشته با دعوت از ترامپ، خواستند ناتوی اسلامی - عربی تشکیل دهند که متحمل هزینه‌های فراوانی شدند و شکست خوردند.

هیچ کدام از کشور‌های دنیا دنباله‌رو حاشیه‌های سازی‌های آمریکا نیستند، خصوصا پس از برجام که ما با امضای مفاد و عمل به آنها، به دنیا ثابت کردیم که اهل منطق هستیم، اما دشمنی آمریکا با ایران پایانی ندارد. ما ایستاده‌ایم و مرتب با کشور‌های منطقه همکاری می‌کنیم، از حقوق مظلومان دفاع می‌کنیم، اما دیگر کشور‌ها را تهدید نمی‌کنیم. 

منبع: میزان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.